張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(5) 等香港最強走數組合出演唱會碟 走少D數

1001 回覆
32 Like 0 Dislike

這乛⼀⼃⼂⼂乛
諗起果次都好回味

講起依場
我就諗起我同行友人
依次音樂會適逢之之婚後首度公演
我自然聽出耳油
友人都好享受
但有時見到那閃亮而不是碎片—佢隻勁殘眼嘅大大粒鑽石戒指反光
佢就會莫名憤慨

#唔抵得有人食咗佢女神嘅狂迷

佢戒指真係閃親我 但好近睇之之真係好靚

唔明點解有人話之醜 近睇靚到

佢有時打扮到鬼五馬六真係...
我中意長髪之

佢演唱會成日都好樣衰 仲有頒獎禮
但個次齊蔭同今次都好襯好高質

今次最尾個look好得意

之之馬尾超靚

少有地今次睇完大家會係意猶未盡,
以前ivana既表演大家會有一份完整滿足感,
而今次係場內唔夠軒仔啲fans大聲,翻到屋企覺得對唔住ivana......只好係度做鍵盤討論...

完全講中哂

上次睇phil個場音樂會真係開心咁走
但今次。。。

上次勁滿足

我次次睇完都想睇晒咁多場

這乛⼀⼃⼂⼂乛
諗起果次都好回味

坐正面就正啦
我嗰次坐band後面,個鼓好嘈

都幾正 之之企正前面唱歌俾你聽🤤🤤

講起依場
我就諗起我同行友人
我自然聽出耳油
友人都好享受
佢就會莫名憤慨

我中意長髪之

之之馬尾超靚

係咪得我一個中意菀之古靈精怪嘅打扮
水百合個妝其實好型,菀之論個妝都好正 靚靚長眼線~佢又襯得起個下先好野
講起!呢條裙不得了咁靚
可能本身鍾意Ivana 啲奇怪歌
水百合、雷電、最好的
所以佢啲fashion look都接受到(預左奇奇怪怪)
但wyman嗰隻真心唔識欣賞
好似為fashion而fashion咁
又著得唔好睇

好撚感動

靈魂伴侶

我都想搵到好似佢地咁嘅蘇眉

好想喊

講起依場
我就諗起我同行友人
我自然聽出耳油
友人都好享受
佢就會莫名憤慨

我中意長髪之

之之馬尾超靚

水百合個妝其實好型,菀之論個妝都好正 靚靚長眼線~佢又襯得起個下先好野
講起!呢條裙不得了咁靚

佢好多出show裙都極靚

我中意長髪之

之之馬尾超靚

講起!呢條裙不得了咁靚

佢好多出show裙都極靚

好中意呢d紗裙
youtube肥脆台啲片無哂

唔係anita個channel咩
btw菀之喺肥脆台個句「你覺得好無聊係咪?係 好無聊」我笑咗好耐

屌我未睇!!!!!

Anita 係成個channel冇咗

點解?俾人bam?

好撚感動

靈魂伴侶

好想喊

好想在睇佢地post,但會抽身唔到個show

佢地都抽唔到 我地點會抽到
呢個show 對佢地黎講實在太有意義

現場睇到佢地嘅眼神已經打曬冷震

encore嗰段真心搞唔掂

點解要post呢啲

雖然成個演唱會既rundown同編排唔係好滿意 但係睇佢兩個互動同社交網絡上既野 睇到抽離唔到
演唱會後遺症好嚴重
[FF] 如果佢地兩個出首合唱歌叫靈魂伴侶實好正

少有地今次睇完大家會係意猶未盡,
以前ivana既表演大家會有一份完整滿足感,
而今次係場內唔夠軒仔啲fans大聲,翻到屋企覺得對唔住ivana......只好係度做鍵盤討論...

完全講中哂

上次睇phil個場音樂會真係開心咁走
但今次。。。

上次勁滿足

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/22/140811_3609ab12f5fde30465f46ea053d75d88.jpg[/ img]這乛⼀⼃⼂⼂乛[img]https://na.cx/i/i9zZ6ai.jpg[/ img]
諗起果次都好回味

講起依場
我就諗起我同行友人
我自然聽出耳油
友人都好享受
佢就會莫名憤慨

本身都有諗過買飛睇
但好似撞左一日係張生kkbox live
另一日就唔得閒
放棄左

我都係 好彩有出碟
youtube肥脆台啲片無哂

唔係anita個channel咩
btw菀之喺肥脆台個句「你覺得好無聊係咪?係 好無聊」我笑咗好耐

屌我未睇!!!!!

Anita 係成個channel冇咗

點解?俾人bam?

個channel仲search到,
應該唔係成個ac俾人bam
只係唔知點解del哂d片
可能本身鍾意Ivana 啲奇怪歌
水百合、雷電、最好的
所以佢啲fashion look都接受到(預左奇奇怪怪)
但wyman嗰隻真心唔識欣賞
好似為fashion而fashion咁
又著得唔好睇

黃偉文做潮流教父既野我地識條鐵咩

好撚感動

靈魂伴侶

好想喊

好想在睇佢地post,但會抽身唔到個show

佢地都抽唔到 我地點會抽到
呢個show 對佢地黎講實在太有意義

現場睇到佢地嘅眼神已經打曬冷震

encore嗰段真心搞唔掂

點解要post呢啲

雖然成個演唱會既rundown同編排唔係好滿意 但係睇佢兩個互動同社交網絡上既野 睇到抽離唔到
演唱會後遺症好嚴重
[FF] 如果佢地兩個出首合唱歌叫靈魂伴侶實好正

正啊 係就好
皇上皇后如果你地睇到呢個post就好好考慮一下啦
https://www.youtube.com/watch?v=mT93zYW6LEA

佢地兩個既眼神 軒仔想喊咁
聽緊港樂版下次愛你
唔敢睇篇文

如果而家聽擁抱一個人會點

有無擁抱一個人既高清版

淨係搵到呢條
https://www.youtube.com/watch?v=KlIM8cW8X3s
要將不快都趕走,只有聽一啲離地歌曲...
https://www.youtube.com/watch?v=pq4EQjSqhgE

Live強迫症可睇下面
https://www.youtube.com/watch?v=7C3yxxYuqmg

上次勁滿足

諗起果次都好回味

講起依場
我就諗起我同行友人
我自然聽出耳油
友人都好享受
佢就會莫名憤慨

我中意長髪之

我好鍾意呢段時期有嘅皇后
好型好Diva...同埋啲駁髮令到佢嗰期睇落好瘦
張敬軒為王菀之喊爆

前日,王菀之、張敬軒完成一連四場的演唱會,多名圈中好友汪明荃、容祖兒、黃秋生等到場支持。二人在尾場除了繼續調皮地鬥嘴外,還向觀眾大訴心聲。王菀之再次以大露背及露肉色內衣的黑天鵝造型跳熱舞。她為表感激,在演唱會末段改編《哥哥》一曲送給張敬軒,送他一個驚喜,讓他十分感動。腰部肌肉受傷仍未康復的王菀之大呻非常疼痛,透露演唱會後需要馬上使用腰封舒緩痛楚,相信自己好好休息一陣子就會康復。

她感覺自己現在十分虛弱,很久沒吃過東西。張敬軒馬上大爆她為了在舞台上跳性感舞,每天都吃很少東西,所以慶功宴選擇自助餐的形式其實是為她而設。張敬軒又指在這段時間常常哭,每一天都很崩潰,甚至在台上演唱時,腦海一直重現與王菀之的回憶。
https://www.youtube.com/watch?v=pq4EQjSqhgE

Live強迫症可睇下面
https://www.youtube.com/watch?v=7C3yxxYuqmg

如一既曲同編曲好詭祕,唔似係首幸福既歌 好虛無咁
張敬軒為王菀之喊爆

前日,王菀之、張敬軒完成一連四場的演唱會,多名圈中好友汪明荃、容祖兒、黃秋生等到場支持。二人在尾場除了繼續調皮地鬥嘴外,還向觀眾大訴心聲。王菀之再次以大露背及露肉色內衣的黑天鵝造型跳熱舞。她為表感激,在演唱會末段改編《哥哥》一曲送給張敬軒,送他一個驚喜,讓他十分感動。腰部肌肉受傷仍未康復的王菀之大呻非常疼痛,透露演唱會後需要馬上使用腰封舒緩痛楚,相信自己好好休息一陣子就會康復。

她感覺自己現在十分虛弱,很久沒吃過東西。張敬軒馬上大爆她為了在舞台上跳性感舞,每天都吃很少東西,所以慶功宴選擇自助餐的形式其實是為她而設。張敬軒又指在這段時間常常哭,每一天都很崩潰,甚至在台上演唱時,腦海一直重現與王菀之的回憶。

心痛 食多啲啊
張敬軒為王菀之喊爆

唔敢想像佢地是但一個走先 另一個點算
張敬軒為王菀之喊爆

唔敢想像佢地是但一個走先 另一個點算

講呢啲
佢兩個要唱到八十歳

Live強迫症可睇下面

如一既曲同編曲好詭祕,唔似係首幸福既歌 好虛無咁

聽落有種苦盡甘來既感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞