張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(5) 等香港最強走數組合出演唱會碟 走少D數

1001 回覆
32 Like 0 Dislike

呢首點可以唔唱

頭三唱都無唱
如果真係真encore呢,咁就

屬於佢兩個一齊既歌

我覺得高八度先係最代表佢地嘅歌

totally agger
octave個時仲細個無錢睇 但對呢首歌好深印象

其實我已經唔記得柯迪夫講乜
但啲歌loop足十年

我都係細個無錢睇 好彩上次拉闊有唱

你地一個二個好後生

最後高八度去左邊

高八度
幕後團隊

幕後團隊

呢首點可以唔唱

頭三唱都無唱

屬於佢兩個一齊既歌

死儲爛儲都要睇

係後悔無買寫真多啲

Octave 真係唔睇唔得

我唔係中意咗菀之好耐 但有聽菀之舊嘅歌
想問octave點解唔睇唔得

頭三唱都無唱

屬於佢兩個一齊既歌

死儲爛儲都要睇

係後悔無買寫真多啲

基本上octave 係佢地兩個嘅舞台劇啦 仲有有一幕佢地好似真係錫左落去

當日我以為alex fung老婆係林夕

屬於佢兩個一齊既歌

死儲爛儲都要睇

係後悔無買寫真多啲

基本上octave 係佢地兩個嘅舞台劇啦 仲有有一幕佢地好似真係錫左落去

諗緊係咪要買翻啲舊碟!!!!!!
幾時又有wyman concert
唔好再ff有encore會有高八度啦
雖然我都唔明點解冇同好想聽,但rundown係冇寫過高八度

死儲爛儲都要睇

係後悔無買寫真多啲

買返隻音樂原聲碟啦
之之終於係fb update la
菀b歌迷會 我唔知其他平台係咪有人怪責你地 但連登真係無人怪過你地

咪係,入場前有人派傳單講之之的舞台劇
係你地吧

點解佢地會覺得我地怪佢

應該係見到個標題但冇mon post

邊度睇到佢地自責?

講咗好多次之粉係真係比較靜
同埋真係會等到最後一粒音完先拍掌

邊度睇到佢地自責?

慘,有冇人留言撐下佢地

呢個應該係個人fb呀?

應該係

其實真係無人怪佢地
見佢地係hins solo會關左王菀之個燈牌
成個feel係好尊重台上嘅軒仔

倒番轉你就會話一到皇后就熄燈
不過點都好我真心覺得皇后fans有教養好多 呢樣係真 所以靜啲
好似fc舉牌咁都會諗到後面既人
反而之前有人post過某軒fc會遮住晒

軒唱歌之粉係熄燈牌
之唱歌軒粉係手機燈(但燈牌又長開)
兩個唱歌手機燈海差好遠
兩邊fans一比皇后嗰邊高質好多
幾時又有wyman concert

Wyman ig話四年幾後

死儲爛儲都要睇

係後悔無買寫真多啲

買返隻音樂原聲碟啦

有冇dvd個啲睇翻架?

死儲爛儲都要睇

係後悔無買寫真多啲

買返隻音樂原聲碟啦

有冇dvd個啲睇翻架?

舞台劇好少出 呢套亦無
菀b歌迷會 我唔知其他平台係咪有人怪責你地 但連登真係無人怪過你地

咪係,入場前有人派傳單講之之的舞台劇
係你地吧

點解佢地會覺得我地怪佢

應該係見到個標題但冇mon post

邊度睇到佢地自責?

講咗好多次之粉係真係比較靜
同埋真係會等到最後一粒音完先拍掌

越睇篇文就覺得寫嗰個冇認真追哂d post,
俾人話唔尊重/失禮嘅明明係喺ivana唱歌嗰時熄手機燈但張生唱嗰時又開返嘅觀眾
Encore部分一直都係屌緊張生呢邊嘅FC
如果有moon post,

希望ivana fans唔好難過同嬲,你地做得好好
呢度無人鬧你地,淨係鬧hins glamour班中女同無品既觀眾
之之終於係fb update la

首先左咁耐,仲未出第2個post

第二張
https://www.youtube.com/watch?v=4jKbAg07qdw&feature=share
有尾場嘅該死的快樂

比起頭場版,最後果下軒叔叫左一段就無再叫了
但ivana啲聲明顯堅定好多

聽張生唱副歌有種好痛快嘅感覺

好洗腦 好想再睇佢地唱live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞