張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(5) 等香港最強走數組合出演唱會碟 走少D數

1001 回覆
32 Like 0 Dislike
聽緊港樂版下次愛你
唔敢睇篇文

如果而家聽擁抱一個人會點

見到有個comment「佢改左😂本來話tag大家既軒仔菀之出嚟」

eric so對佢呢幾張相會有咩感覺

Eric: 全世界都覺得我老婆同第二個襯d
youtube肥脆台啲片無哂

佢地嘅友情比愛情更深厚

我點都唔信軒叔無鐘意過皇后
見到有個comment「佢改左😂本來話tag大家既軒仔菀之出嚟」

之前係有呢句 佢del左

唔係anita個channel咩
btw菀之喺肥脆台個句「你覺得好無聊係咪?係 好無聊」我笑咗好耐

屌我未睇!!!!!

佢地嘅友情比愛情更深厚

佢望佢既目光真係好深情

有咩慘過綠帽慘執? 就係全世界都覺得你好似戴緊舞

之前係有呢句 佢del左

佢地嘅友情比愛情更深厚

可能唔係情侶個種鐘意呢
聽緊港樂版下次愛你
唔敢睇篇文

如果而家聽擁抱一個人會點

我喺詩情畫意隻碟到download擁抱一個人,首歌無記錯成7分幾鐘,唱完之後一兩句菀之唱畫意同講野,好好聽好可愛

哇 世界大戰咩屌 tag曬啲一齊唔到但互相鐘意嘅人

笑到我
推得好快
有咁多人討論王菀之,咁多年都未見過
利申 05年入坑
推得好快
利申 05年入坑

05年入坑+1

笑到我

屌笑左
推得好快
利申 05年入坑

呢個真
王菀之的善良替張敬軒黑暗的世界鍍上了發光的金邊, 張敬軒的寵愛讓王菀之的幸福變得更圓滿。

可能你曾經都很希望跟他變成情侶,可能你曾經都因為她而猶豫不決,可是過了某一個點,你們就知道,那條路通不了愛情的方向。所以,你們都很有默契的把那份愛轉換成友誼,把想要付出的心變成了祝福。

嘩屌你咩
推得好快
利申 05年入坑

呢個真

少有地今次睇完大家會係意猶未盡,
以前ivana既表演大家會有一份完整滿足感,
而今次係場內唔夠軒仔啲fans大聲,翻到屋企覺得對唔住ivana......只好係度做鍵盤討論...
王菀之的善良替張敬軒黑暗的世界鍍上了發光的金邊, 張敬軒的寵愛讓王菀之的幸福變得更圓滿。

可能你曾經都很希望跟他變成情侶,可能你曾經都因為她而猶豫不決,可是過了某一個點,你們就知道,那條路通不了愛情的方向。所以,你們都很有默契的把那份愛轉換成友誼,把想要付出的心變成了祝福。

嘩屌你咩

呢啲先係深情
推得好快
利申 05年入坑

呢個真

少有地今次睇完大家會係意猶未盡,
以前ivana既表演大家會有一份完整滿足感,
而今次係場內唔夠軒仔啲fans大聲,翻到屋企覺得對唔住ivana......只好係度做鍵盤討論...

水百合果次咁正都冇咩迴響...曲高和寡
推得好快
利申 05年入坑

05年入坑+1

好懷念 可惜呢幾年冇follow
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞