張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(5) 等香港最強走數組合出演唱會碟 走少D數

1001 回覆
32 Like 0 Dislike
係咪無尾場畫意嘅link
聽見你哭泣時我的心也陪著你流淚
誰讓你哭 也讓我沒法入睡
差點忘了自己 是你自己 不能有誤會
只好在你身邊的時候偷偷心醉

如果我 說愛你
你會否 繼續和我唱遊天地
不敢說 我愛你
害怕你忽然之間給我距離

只好在你身邊的時候偷偷心碎

如果我 說愛你
不敢說 我愛你
其實我更怕你已變成我的唯一

如果我 很愛你
也許有一天你愛我的甜蜜
我已經 很愛你
現在還需讓秘密收進心底

繼續疼你是自己 我應該可以

聽見你哭泣時我的心也陪著你流淚 兵歌

相當年好中意呢頁

我永遠愛你 請你看穿我的心意
菀之其實可能好開心
但作為佢嘅fans 好多人都好唔開心

唔開心得黎又有點嬲
因為自己皇上皇后都好鐘意,覺得支持哂兩個好理所當然
但現場真係感覺軒比較多人支持
嗰一刻我就諗,王菀之幾時去到咁少歌迷架?
連佢自己都講笑佢係嘉賓,在場愈諗愈想喊

我都係無話聽邊個多啲
但真係聽到王菀之話自己啲掌聲係同情分黎真係有啲傷心

我都係睇第三場 encore守望開場讀白真係好正

仲有中間個個[裝飾/燈光]真係好勁

佢真係係演唱會親口話係同情分?

講笑咁講

肥之到依家好似都未update過
可能仲食緊雞脾

冇事嘅,
應該係掛住食野唔得閒update姐

可能要沉殿下

瘋狂進食中
只好在你身邊的時候偷偷心醉

如果我 說愛你
不敢說 我愛你
害怕你忽然之間給我距離

只好在你身邊的時候偷偷心碎

如果我 說愛你
不敢說 我愛你
其實我更怕你已變成我的唯一

如果我 很愛你
也許有一天你愛我的甜蜜
我已經 很愛你
現在還需讓秘密收進心底

繼續疼你是自己 我應該可以

聽見你哭泣時我的心也陪著你流淚 兵歌

相當年好中意呢頁

我永遠愛你 請你看穿我的心意

我和你定情
出席慶功宴時,王菀之自爆開騷前跟汪明荃見面,竟被對方問是否變肥,不過現時有100磅以上的她,笑言有待磅數回升少許才減磅,亦有將上堂跳舞片畀老公Eric So睇,對方的評語指她跟老師的表現爭好遠要勤練,又解釋台上感觸落淚只是好感謝和感恩,因為歌迷可能從十幾年開始鍾意自己,所以想solo環節送給歌迷,又搞笑謂今次開個唱為博張敬軒紅顏一笑指自己這麼sexy跳舞。在旁軒仔即讚覺得穿著Deep V裙的王菀之似跳艷舞好性感,但沒有後悔追求對方,又指今次開騷感覺百感交雜,皆因已洽談多年,終可兩間公司一起合作,尤其處於現今市道獲得好多資源支持,最開心發現一連四晚入場觀眾有不同年齡層也為入場聽歌,所以有信心幾年後再開個唱,更直認有計劃開巡迴演唱會。

在旁軒仔即讚覺得穿著Deep V裙的王菀之似跳艷舞好性感,但沒有後悔追求對方

搵到ig有片 搵唔到youtube

搵到ig有片 搵唔到youtube

等出碟
菀b歌迷會 我唔知其他平台係咪有人怪責你地 但連登真係無人怪過你地
菀b歌迷會 我唔知其他平台係咪有人怪責你地 但連登真係無人怪過你地

係囉 真心無怪
知道你地用左好多心機同力 唔好誤會

係囉 真心無怪

連登仔一直都係屌緊張生d中女fans,
冇encore真係唔關你地事

係囉 真心無怪

佢地坐到最後。。
我見你地個個燈牌都好大,
除咗有cam影住都冇特別舉高阻人睇,
反而自己係牌同牌之間睇show
見有巴絲話開fans club之類
如果開個tg gp先再算 有冇人join

g持

定係keep住係到開po傾會好啲?

如果唔係去音樂會演唱會,可能係度開post傾好d

大家可唔可以自律淨係講搞fc嘢先

預我一個

LM

又係你
菀之其實可能好開心

心痛 去左佢fb留言

我instagram有 但唔知佢有冇睇

寫信寄去佢公司有無得諗
我諗佢都好耐無收過fans信

Good idea wor !佢實好開心

我有好多卡通信紙
出席慶功宴時,王菀之自爆開騷前跟汪明荃見面,竟被對方問是否變肥,不過現時有100磅以上的她,笑言有待磅數回升少許才減磅,亦有將上堂跳舞片畀老公Eric So睇,對方的評語指她跟老師的表現爭好遠要勤練,又解釋台上感觸落淚只是好感謝和感恩,因為歌迷可能從十幾年開始鍾意自己,所以想solo環節送給歌迷,又搞笑謂今次開個唱為博張敬軒紅顏一笑指自己這麼sexy跳舞。在旁軒仔即讚覺得穿著Deep V裙的王菀之似跳艷舞好性感,但沒有後悔追求對方,又指今次開騷感覺百感交雜,皆因已洽談多年,終可兩間公司一起合作,尤其處於現今市道獲得好多資源支持,最開心發現一連四晚入場觀眾有不同年齡層也為入場聽歌,所以有信心幾年後再開個唱,更直認有計劃開巡迴演唱會。

在旁軒仔即讚覺得穿著Deep V裙的王菀之似跳艷舞好性感,但沒有後悔追求對方

明明就打少咗兩隻字

係囉 真心無怪

佢地坐到最後。。
我見你地個個燈牌都好大,
除咗有cam影住都冇特別舉高阻人睇,
反而自己係牌同牌之間睇show

最好的王菀之
菀之其實可能好開心

心痛 去左佢fb留言

寫信寄去佢公司有無得諗

我有好多卡通信紙

有無呢隻 佢鐘意

or鬆馳熊隻雞
菀之其實可能好開心

心痛 去左佢fb留言

寫信寄去佢公司有無得諗

我有好多卡通信紙

有無呢隻 佢鐘意

or鬆馳熊隻雞

有好多鬆弛熊啊 不過淨係隻雞又少啲

咪係,入場前有人派傳單講之之的舞台劇
係你地吧
該死的快樂 到底幾時出碟
該死的快樂 到底幾時出碟

當中有黑幕
發現咗唔可以聽手望 會諗起個outro

心痛 去左佢fb留言

寫信寄去佢公司有無得諗

我有好多卡通信紙

有無呢隻 佢鐘意

or鬆馳熊隻雞

有好多鬆弛熊啊 不過淨係隻雞又少啲

真心想寫信俾菀之

有另一個版本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞