火焰之紋章 FE Heros (8) 開post呀

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
打爆咗覺醒,但佢鈎返起我以前玩火紋嘅回憶,就係打爆機就冇然後

我諗住打爆玩先玩外傳,屌啊,有得開返我個save,咁即係我要玩過

but,ルキナ

ok?

ok?

No..

首20石中依2隻 留石抽下個pool定再抽
老任可唔可以出個體值reset....

食石都好丫
首抽隻-spd takumi真係勁廢 放棄果一萬羽毛聽日由頭再刷過算

之前得兩隻5星,仲要都係風弓
最on9兩隻都只係得33速

想del驚 但係唔撚想再首抽煉獄

我都係抽兩隻弓兩隻減速 都on99

33速好似唔係減速?
啲極意任戇撚鳩

槍極意lunatic嗰任有隻hector喺度,冇聖魔阿哥唔撚洗玩
首抽隻-spd takumi真係勁廢 放棄果一萬羽毛聽日由頭再刷過算

之前得兩隻5星,仲要都係風弓
最on9兩隻都只係得33速

想del驚 但係唔撚想再首抽煉獄

我都係抽兩隻弓兩隻減速 都on99

33速好似唔係減速?

加速36,普通係33,減速30

33都還可以,同加速風神弓打都係你一下我一下,如果你係減魔防,加攻/防/血,反而會贏兩三血,到時你仲得返兩三血嘅話玩復仇好爽添
啲極意任戇撚鳩

槍極意lunatic嗰任有隻hector喺度,冇聖魔阿哥唔撚洗玩

個個任已經放棄
我仲要得4隻垃圾槍有排昇
打爆咗覺醒,但佢鈎返起我以前玩火紋嘅回憶,就係打爆機就冇然後

我諗住打爆玩先玩外傳,屌啊,有得開返我個save,咁即係我要玩過

but,ルキナ

就係俾ルキナ頂住左サーリャ
搞到サーリャ人氣投票第三位無特別版
啲極意任戇撚鳩

個個任已經放棄
我仲要得4隻垃圾槍有排昇

送垃圾咋麻 打來做咩
打完有石個啲寥算囉
比你地升Lyn -血+魔防 定 Chrom -血+速
用緊神弓 Robin Tiki
出埋今次毛升到隻5星
升nino 定女主槍好呢? 玩緊nino aqua erika 隊
Nino上5星會唔會勁好多

無記錯既話nino 5星得163, 無分數up
我就係因為咁而唔升佢
出埋今次毛升到隻5星
升nino 定女主槍好呢? 玩緊nino aqua erika 隊

我就係因為咁而唔升佢

Prefer 升抽唔到既五星
之後抽到實喊
出埋今次毛升到隻5星

好奇一問有Aqua 點解要升女主槍⋯純谷stat?
會唔會個角色重疊左
出埋今次毛升到隻5星

我就係因為咁而唔升佢

但基礎攻擊+6 把武又加4 多左成10攻

本身已經贏到既話, 我情願升隻作用比較細但高stat既
出埋今次毛升到隻5星

我就係因為咁而唔升佢

但基礎攻擊+6 把武又加4 多左成10攻

我都諗緊升邊隻先
1)nino
2) 二家姐
3)女主槍

俾隻咁既野reset左我五星機率
係咪賣得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞