火焰之紋章 FE Heros (8) 開post呀

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

尋日聽完巴打講del左兩兄妹之後抽唔番雙5星
暫時抽到最好係呢個
有1隻5星2隻4星

sor

點解唔上淘寶買
買個hector加另一5星都係200

唔想俾錢買首抽
好難抽到評價最高果幾隻
我上面果個開局夠唔夠玩

暫時抽到最好係呢個
有1隻5星2隻4星

唔係咁易架葉師傅

如果tharja或者marth係5星既話我覺得都可以一戰ge.
雖然all火系都係難搞.
都係繼續刷啦, 或者遲D抽到兩條pick up女呢.
首抽隻-spd takumi真係勁廢 放棄果一萬羽毛聽日由頭再刷過算
首抽隻-spd takumi真係勁廢 放棄果一萬羽毛聽日由頭再刷過算

PVP 追分 風神弓都唔會擺
hector減防加攻
認真 唔好升軍師上五星 軍師除咗打風神弓同推圖就無咩用 打鬥技場只有159點 我建議升啲高分角上去 無重甲都可以升女主角 我就中咗伏升咗軍師 pvp打唔到高分

初頭諗住有20000毛非軍師莫屬, 之後都打消左個念頭睇定D先.

軍師真係打takumi勁only, 打同屬佢多數輸.
變左食雙色輸兩色打個和.

同埋要對付takumi好簡單, 個stat谷上去自然會見少d takumi
起碼唔會一場兩三隻咁噁心先.
除非佢arena個規則大改, 長遠黎計都係升sharena開心D.
單睇stat都177, 而且係nino既好朋友

軍師係robin定係marth

Robin

我都後悔升左佢上去
Stat勁低

我冇其他法師用所以局住由3星升上5星
打arena黎講可能會低少少分
但佢打到火同無屬我自己覺得都算收貨
其他屬咪搵其他人打算
同埋我帶軍師都拎到超過4500分
抽到4.5% 忍唔住課左廿石,終於自首抽後中5*...
雖然隻隻都mediocre 不過由佢

紅女法幾好
今日送感多石抽哂佢都係無
係咪改左機率

一路都咁低個率

由其要追一隻 難到on9

課左2pack 都唔中自己想要果隻真係幾灰

雖然課得多其他game 都慣左

今次pool 課2packs 中哂4隻新英
上次課$1000 都中唔到軍師,草原上的公廁,未來女,龍馬
https://holland.pk/nktdvylj

紅女法幾好

3張5星
今日送感多石抽哂佢都係無
係咪改左機率

一路都咁低個率

由其要追一隻 難到on9

課左2pack 都唔中自己想要果隻真係幾灰

雖然課得多其他game 都慣左

今次pool 課2packs 中哂4隻新英
上次課$1000 都中唔到軍師,草原上的公廁,未來女,龍馬

巴打 黎緊個新pool係大人版tiki
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/21/002629_a8fc659af7c46e3bb5df44282a193a5c.jpg
暫時抽到最好係呢個
有1隻5星2隻4星

sor

點解唔上淘寶買
買個hector加另一5星都係200

唔想俾錢買首抽

反正雙五星都唔開局
刷到全SS先開囉
認真 唔好升軍師上五星 軍師除咗打風神弓同推圖就無咩用 打鬥技場只有159點 我建議升啲高分角上去 無重甲都可以升女主角 我就中咗伏升咗軍師 pvp打唔到高分

初頭諗住有20000毛非軍師莫屬, 之後都打消左個念頭睇定D先.

同埋要對付takumi好簡單, 個stat谷上去自然會見少d takumi
除非佢arena個規則大改, 長遠黎計都係升sharena開心D.

sharena係邊隻

暫時抽到最好係呢個
有1隻5星2隻4星

sor

賠返個雙5*起手比人啦
我隻妹妹去左邊

紅女法幾好

Tharja高攻高速其實好撚勁,
係衰在紅色only
如果唔係應該會同nino一樣多人用.

Cordelia我都用緊, 勇者槍令佢比lyn更適合疾風迅雷.
加埋相剋激化對面出幾多隻紅佢都可以一個人殺晒,
亦係少數可以直接隊爆takumi既飛兵.
係衰在體質160

sharena係邊隻

入隻stat stick打多七場
用用下覺得MCorrin仲好過垃圾Roy
32速唔會被Lucina追擊,主攻時36攻速,有一定殺傷力

頭先喺兩條橋果個map撞到三隻重甲,差啲比佢推到死人

Corrin 好過Roy少少 在於高速同埋招大技勁 招大打藍色都接近秒到 而Roy招push用途不太大 但單論切Hector黎講 Roy切得爽好多

暫時抽到最好係呢個
有1隻5星2隻4星

sor

原來係巴打你

其實呢個ok,3星同4星都唔弱,可一試,睇下之後入唔入到5星

之前得兩隻5星,仲要都係風弓
最on9兩隻都只係得33速

想del驚 但係唔撚想再首抽煉獄
想問如果我抽到5%
咁我比左石入去抽,第一隻就中五星,咁係即刻reset,定抽哂5隻先會reset
4500分排51xx位
早知等歌g40lv先再打

之前得兩隻5星,仲要都係風弓
最on9兩隻都只係得33速

想del驚 但係唔撚想再首抽煉獄

我都係抽兩隻弓兩隻減速 都on99
Sharena真係幾勁
繼續圈外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞