火焰之紋章 FE Heros (8) 開post呀

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
點解佢咁樣唔算complete gacha?寫明繼承完會冇咗喎

利伸:白痴

可能係打到返黎個d先可以繼承

希望係啦,因為好多勁技都係個角色5*先開到,如果成日5*食5*好似好癲

我唔想隻game 咁快收皮

好似好玩得黎又好危
一個控制唔好會令隻game broken.

打排名隻隻重甲+反擊實TOP1
點解佢咁樣唔算complete gacha?寫明繼承完會冇咗喎

希望係啦,因為好多勁技都係個角色5*先開到,如果成日5*食5*好似好癲

好似好玩得黎又好危

佢都TEST 左好多啦, 的AI 3個技能, 有的屈到冇得打咁滯

好似好玩得黎又好危

佢都TEST 左好多啦, 的AI 3個技能, 有的屈到冇得打咁滯

好似白貓咁farm 換石版 都好似唔錯
養生儲石算吧

好似好玩得黎又好危

我9估啦.
佢原本已經有既技能應該無得replace.
好似AI NPC d hector就算幾random都好, 都一定會有distant counter.

weapon - 無得轉
assist - 好難講, 推推撞撞+4stats果D無問題, 但補血唱歌跳舞果D又點計呢.
超必 - 無超必果D應該可以學, 如果唔係會浪費左某D絕招cut-in. 同埋宜家電腦用係會有的.
passive ABC - 一樣有空格果D先可以學.

我覺得咁樣比較可以響customize同balance中搵到個平衡. (好似係)

咩係complete gacha?

complete gacha係講緊你抽到a, b, c, d之後送e俾你, 而呢隻e 本身無得獨立抽, 日本已經立左例唔俾咁set
其實同而家食一隻抽既角色學技無關係
唔知點解巴打會聯想到complete gacha

你要抽到
a. hector
b. effie
咁你先至可以得到一隻
c. 有distant counter 既 effie

我唔知算唔算啦.

應該唔算, 因為唔係額外送俾你
跟番之前D模式,殺boss,佔領咁
慢慢做既姐
家下好似得番硬食互片先咁睇重技

好似好玩得黎又好危

我9估啦.
佢原本已經有既技能應該無得replace.
好似AI NPC d hector就算幾random都好, 都一定會有distant counter.

weapon - 無得轉
assist - 好難講, 推推撞撞+4stats果D無問題, 但補血唱歌跳舞果D又點計呢.
超必 - 無超必果D應該可以學, 如果唔係會浪費左某D絕招cut-in. 同埋宜家電腦用係會有的.
passive ABC - 一樣有空格果D先可以學.

我覺得咁樣比較可以響customize同balance中搵到個平衡. (好似係)

應該有唔少常用角色都係空左b技, 我記得b技主要係拉敵人/同敵人轉位, 或者女軍師青魔殺呢類
慢慢做既姐

救出 上下地形 武器耐久
慢慢做既姐

加番啲地形修正已經可以好好玩
慢慢做既姐

仲有轉職
呢隻GAME值得留守 養住生先
慢慢做既姐

再加番D攻守陣都唔錯

不過我覺得其實老任呢隻game係愛黎宣傳正傳兼賺下你地課金
所以唔會點加太多feature

咩係complete gacha?

complete gacha係講緊你抽到a, b, c, d之後送e俾你, 而呢隻e 本身無得獨立抽, 日本已經立左例唔俾咁set
其實同而家食一隻抽既角色學技無關係
唔知點解巴打會聯想到complete gacha

你要抽到
a. hector
b. effie
咁你先至可以得到一隻
c. 有distant counter 既 effie

我唔知算唔算啦.

應該唔算, 因為唔係額外送俾你

緊係唔算啦
想問下打返黎既角色係咪打一隻就夠
除非想全部升5星再食哂佢
慢慢做既姐

再加番D攻守陣都唔錯

但我覺得佢已經賺得多過正傳
想問下打返黎既角色係咪打一隻就夠
除非想全部升5星再食哂佢

遲D有技能繼承
有時間唔介意咪打多幾隻
慢慢做既姐

再加番D攻守陣都唔錯

都正常...咁多年既正傳一下集中埋出隻app game
賺唔到先真係驚
慢慢做既姐

再加番D攻守陣都唔錯

賺唔到先真係驚

隻卡game都好好賺咖(好似係
隻game 幾時出新野
如果感就死左 真係哂曬
慢慢做既姐

再加番D攻守陣都唔錯

賺唔到先真係驚

應該係佢估唔到會咁好賺
未有舞女既巴打
今日記得攞返隻返屋企

再加番D攻守陣都唔錯

賺唔到先真係驚

應該係佢估唔到會咁好賺

咁其實如果係商業角度睇,老任出手機game博人一直課金賺多啲,定係出正傳遊戲等人一次性買斷賺多啲?

咁其實如果係商業角度睇,老任出手機game博人一直課金賺多啲,定係出正傳遊戲等人一次性買斷賺多啲?

永遠都係抽蛋類吸水力特強
yeah 連續100石無五星了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞