火焰之紋章 FE Heros (8) 開post呀

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
2星+10進上去會唔會變番+0

2星+10進上去會唔會變番+0

隻game好撚養生
野又抽唔到 pve打唔贏都唔知玩乜

iktf, bro

第一日開始玩到而家, 都係得一開始果兩隻五星
好養生
等睇開協力

一人控兩隻 又或者學ms一人控一隻
等睇開協力

誰為xxx鍊金術師
等睇開協力

可以抱大腿
慢慢推
隻game好撚養生

iktf, bro

好養生

鬥技幾分?
今次pick up完之前都仲未抽到五星既話
機率係咪會reset?
機率係咪會reset?

轉pool就reset
隻game好撚養生

iktf, bro

好養生

鬥技幾分?

上個星期3600
今個星期應該仆得街

呢3隻諗緊進邊隻先

你隻nowi咩成長,廢屬我會進女主, arena唔怕聖劍,當然你追高分要高plus另計

其實arena你出到任何5turn奧義已經代表你做錯左野

又唔可以咁講 我帶lyn/chrom打有hector既隊好易夠5下出奧義
lyn後手單挑hector 1回合都3下啦

換個講法, 你5 turn先做到既野點解唔3 turn做完, 帶3turn奧義9成9好過帶5turn. 同埋用hector做例子唔係咁好 因為太易打 全部主流紅屬都殺到hector咁濟
機率係咪會reset?

轉pool就reset

Molamola
隻game好撚養生

iktf, bro

好養生

鬥技幾分?

上個星期3600
今個星期應該仆得街

same
上星期35xx
今次好彩打左上42xx 不過已經打唔返
機率係咪會reset?

轉pool就reset

Molamola

幾時轉pool?
機率係咪會reset?

轉pool就reset

Molamola

其實我上次有3.5都無5星就reset了
係twiiter見到
係twiiter見到

痴撚線
係twiiter見到

公平咩
機率係咪會reset?

轉pool就reset

Molamola

上次我去到4.5
機率係咪會reset?

轉pool就reset

Molamola

上次我去到4.5

其實要儲到100%
係咪仲難過唔中
機率係咪會reset?

轉pool就reset

Molamola

上次我去到4.5

其實要儲到100%
係咪仲難過唔中

一定係
隻game好撚養生

iktf, bro

好養生

我而家鬥技場1000分都冇
隻game好撚養生

iktf, bro

好養生

我而家鬥技場1000分都冇

0課7 5星 1隻3上5 依家先開始好難抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞