火焰之紋章 FE Heros (8) 開post呀

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
每日扲15毛
但4升5要20000毛
on99

競技場 一星期2000
首抽抽得一隻Lyn, 然後25抽都無5星,其實係咪可以重刷 舞女都無
剩係清完主線 最易個難度

其實而家有個個咩夜神模擬器刷 可以自己刷到2/3 5星起手都得既
不過無pickup好難抽到你想要個隻

Lyn愈用愈無用
lyn持有人
已經冇人理咁

玩緊機戰, 呢隻繼續每日3場arena一場塔就完

都冇野玩

冇勁角咩都卡住卡住,都係有ed死症
除左無目的咁練角都冇野做
已經冇人理咁

都冇野玩

最難主線 第9章真係痴線
體力毛我覺得合理

反而太小關卡同活動!功能都未出齊!

繼承?

繼承?

咁睇黎以後所有角色都會反擊2格

繼承?

正想post
有無人明係咩?
即係用多出的SP學skill?
首抽抽得一隻Lyn, 然後25抽都無5星,其實係咪可以重刷 舞女都無
剩係清完主線 最易個難度

每日個特別圖咪可以拎舞姬

繼承?

正想post
有無人明係咩?

會開skill繼承機能
但只限部份skill
繼承左技能個角色就bye bye
已經冇人理咁

都冇野玩

最難主線 第9章真係痴線

唔難

繼承?

正想post
有無人明係咩?

應該係一隻角色食另一隻角色, 可以學到佢既技能
點解佢咁樣唔算complete gacha?寫明繼承完會冇咗喎

利伸:白痴
pad升技夠食完就冇左
佢都笠左頭盔唔係全部

繼承?

正想post
有無人明係咩?

應該係一隻角色食另一隻角色, 可以學到佢既技能

唔怪得而家d角得2招技
點解佢咁樣唔算complete gacha?寫明繼承完會冇咗喎

可能係打到返黎個d先可以繼承

咩係complete gacha?

我都覺
如果唔係佢啲大英雄戰打返來啲野都無撚用既

希望係啦,因為好多勁技都係個角色5*先開到,如果成日5*食5*好似好癲

希望係啦,因為好多勁技都係個角色5*先開到,如果成日5*食5*好似好癲

我唔想隻game 咁快收皮

complete gacha係講緊你抽到a, b, c, d之後送e俾你, 而呢隻e 本身無得獨立抽, 日本已經立左例唔俾咁set
其實同而家食一隻抽既角色學技無關係
唔知點解巴打會聯想到complete gacha

complete gacha係講緊你抽到a, b, c, d之後送e俾你, 而呢隻e 本身無得獨立抽, 日本已經立左例唔俾咁set

明白

你要抽到
a. hector
b. effie
咁你先至可以得到一隻
c. 有distant counter 既 effie

我唔知算唔算啦.

我唔想隻game 咁快收皮

好似好玩得黎又好危
一個控制唔好會令隻game broken.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞