火焰之紋章 FE Heros (8) 開post呀

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
正, 夠石又5抽: 4隻3星, 1隻14星

繼續養生
隻game好撚養生
野又抽唔到 pve打唔贏都唔知玩乜

iktf, bro

第一日開始玩到而家, 都係得一開始果兩隻五星
好養生

我而家鬥技場1000分都冇

0課7 5星 1隻3上5 依家先開始好難抽

好叻叻呀
隻game好撚養生

iktf, bro

好養生

鬥技幾分?

上個星期3600
今個星期應該仆得街

same
上星期35xx
今次好彩打左上42xx 不過已經打唔返

....
隻game好撚養生

iktf, bro

好養生

Chok巴搞乜黎 一隻都入唔到咩

升多d角先再睇下點
早D棄驚算
送AC唔知有冇人要
隻game好撚養生

iktf, bro

好養生

Chok巴搞乜黎 一隻都入唔到咩

升多d角先再睇下點

you are not alone 抽垃圾已成習慣
講下呢隻嘢 完全垃圾 唔係有加成dou wu hui
講下呢隻嘢 完全垃圾 唔係有加成都唔會用佢 咩都打唔入
排位係咪暫時冇用

依隻5星? 有咩可能得2x攻 有咩技

50%血以下turn頭加攻
魔書同nino一樣
講下呢隻嘢 完全垃圾 唔係有加成都唔會用佢 咩都打唔入 [img]https://na.cx/i/7q60VpS.jpg[img]

50%血以下turn頭加攻
魔書同nino一樣
5星應該有35攻
赤魔書killer
隻game好撚養生

iktf, bro

好養生

0課7 5星 1隻3上5 依家先開始好難抽

好叻叻呀

7隻5星7隻廢鳩
巧威威
d毛咁鬼難儲 真係成個月先升到一隻5星

其實已經好易,
如果太易儲,5星點會珍貴
有邊隻GAME 可以咁樣升 5星
時代變 依家D人打字都用普通話拼音... 有時睇到真係好sad
排位係咪暫時冇用

冇追求 攻3001 守250就得啦, 有課先追下姐

休閒玩 競技場過三千分就算
有二萬毛 頭痕升女重甲上5星 or 女主槍sup
Nino加魔防減守備係好定唔好

唔好

利申,受害者

有乜分別?
反正都係兩hit死, 唔係減攻or減速就得啦

真正魔法師對魔法師 先手唔會輸
所以魔防無咁重要

相反,無防打反擊會死
無奈反擊英差唔多埸埸有
係twiiter見到

公平咩

https://twitter.com/FE_Heroes_JP/status/834297114918129664
大英雄戰嚟喇!!!

本來諗住抽抽抽
睇埋 女軍師咩技先

唔好

利申,受害者

有乜分別?

所以魔防無咁重要

相反,無防打反擊會死
無奈反擊英差唔多埸埸有

先手會,我隻Julia 打nino會比佢反死

呢3隻諗緊進邊隻先

你隻nowi咩成長,廢屬我會進女主, arena唔怕聖劍,當然你追高分要高plus另計

其實arena你出到任何5turn奧義已經代表你做錯左野

又唔可以咁講 我帶lyn/chrom打有hector既隊好易夠5下出奧義
lyn後手單挑hector 1回合都3下啦

換個講法, 你5 turn先做到既野點解唔3 turn做完, 帶3turn奧義9成9好過帶5turn. 同埋用hector做例子唔係咁好 因為太易打 全部主流紅屬都殺到hector咁濟

點樣3turn做完呀 唔明你講乜
所謂既5turn其實都係2回合既事情

唔好

利申,受害者

有乜分別?

所以魔防無咁重要

相反,無防打反擊會死
無奈反擊英差唔多埸埸有

先手會,我隻Julia 打nino會比佢反死

野野被人double
原來阿妹個阿哥咁高攻
38+1成54攻
低血又有先攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞