火焰之紋章 FE Heros (8) 開post呀

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
咩5turns 3turns 其實咪又一樣2個回合

嗰個係下數

用其他紅劍咪又係2個回合 分別係其他紅劍停左喺到然後lyn仲可以行開

Lyn 死撚埋啦

話你知又發爛渣
唔知風神弓幾曷會變S呢

進攻隊開始入唔到隊 (高運/重課)
防守就配隻舞女好易偷雞執人一隻
防守上仲有ss實力既

我冇舞女應該點玩

等每日關卡出返舞女
練上4星40lv
done

之前已經出過?

出過啦
唔想等既就射石落海啦
其實只要你運差(成日中3星)
咁中舞女機會就好大
運好既 唔洗舞女 放哂d龍馬hector azura takumi 落去玩住先

嗰個係下數

用其他紅劍咪又係2個回合 分別係其他紅劍停左喺到然後lyn仲可以行開

Lyn 死撚埋啦

話你知又發爛渣

講黎都唗鳩氣, 你繼續拎隻lyn 去慢慢chok 疾風迅雷啦

嗰個係下數

Lyn 死撚埋啦

話你知又發爛渣

講黎都唗鳩氣, 你繼續拎隻lyn 去慢慢chok 疾風迅雷啦

一開始你就已經柒在響唔記得疾風迅雷係夠5下就即發動
聽日咪又係打唔過Hard

拎兩星算

拎兩星算

過關送石俾我再射落海得唔得
我隻EFFIE減速加防 是咪正野
仲有隻飛馬二家姐 加速減魔防

唔知升邊隻好 飛馬今周有加成

嗰個係下數

Lyn 死撚埋啦

話你知又發爛渣

一開始你就已經柒在響唔記得疾風迅雷係夠5下就即發動

係啦係啦 你威威 同你講都降低智商

拎兩星算

唔會有石派 好似係
我隻EFFIE減速加防 是咪正野
仲有隻飛馬二家姐 加速減魔防

唔知升邊隻好 飛馬今周有加成

加防加攻都正 反正點都係慢
我隻二家姐減左速

拎兩星算

唔會有石派 好似係

ff下姐

拎兩星算

唔會有石派 好似係

其實2星上3星咪又係支體力水既事
兩隻5星二家姐
煩緊升邊隻做5星好
1)nino
2)二家姐
3)槍女主
但藍槍我有5星勇者槍個隻cordelia
nino隊又齊備選腳
二家姐又有愛

唔記得仲有隻nowi
點揀好 暫時用takumi+舞女玩緊競技場

有兩隻二家姐仲想升多隻二家姐 ?

nino既話可以睇埋聽日Robin F咩環境先.
雖然我覺得應該都係160大軍

Cordelia同女主我諗睇你要唔要衝stats
Cordelia我覺得真係好撚勁, 係衰在160.
(不過我果隻係加攻減防)
我諗你計下數,
睇下女主體質177可唔可以帶你脫離大炮既世界. (大慨650左右一場pvp)
我有隻4星MARTH+2 發覺覺醒只需19400毛 我本身以為會用多D毛 估唔到係用少左毛

拎兩星算

真係好心佢大英雄戰D人就唔好要毛黎升啦...
set條rule, 打百九幾場儲升5星素材,
咁就人人有5星happy, 佢又唔會比人話無content, 雙贏

拎兩星算

咁就人人有5星happy, 佢又唔會比人話無content, 雙贏

其實即係平時啲game 咁要打分
被人輕輕肝下咪ok

我諗你計下數,
睇下女主體質177可唔可以帶你脫離大炮既世界. (大慨650左右一場pvp)

2隻二家姐係某巴打個ac 見到好正
我諗我個stat上唔到去
暫時用takumi+elise(騎馬補血)+4星二家姐+4星舞女
takuma 16x elise 160
全部都係低stat角
要衝stat 要升哂女主槍 nowi 舞女先得

咁問題黎啦 5星二家姐會唔會夠cordelia好揪
唔夠好揪就要重新諗過組隊

拎兩星算

其實即係平時啲game 咁要打分
被人輕輕肝下咪ok

例如4星可以食到+50
升5星就可以由2萬毛降到1000毛
咁d人咪會爆肝刷角色 再升上4星食

我諗你計下數,

2隻二家姐係某巴打個ac 見到好正
我諗我個stat上唔到去
暫時用takumi+elise(騎馬補血)+4星二家姐+4星舞女
takuma 16x elise 160
全部都係低stat角
要衝stat 要升哂女主槍 nowi 舞女先得

咁問題黎啦 5星二家姐會唔會夠cordelia好揪
唔夠好揪就要重新諗過組隊

唔會, 二家姐都好勁, 我隻Cordelia單挑唔夠二家姐打
當然兩隻用法唔同, Cordelia比較食對方果team多唔多紅色, 二家姐就比較萬用.

唔會, 二家姐都好勁, 我隻Cordelia單挑唔夠二家姐打
當然兩隻用法唔同, Cordelia比較食對方果team多唔多紅色, 二家姐就比較萬用.

多謝你
咁決定二家姐>nino>女主槍>nowi

多謝你

女主槍>Nino>nowi>天馬

多謝你

我三隻藍色都試過曬入隊 女主槍最好用

多謝你

我個個係升5星次序黎
雖然我都明你個擺法合理好多
女主槍高stat 多buff 單體作戰能力中上級
nino就5星比4星強太多 再加上女主槍5星完 即時入隊玩nino大炮
二家姐好好j
nowi唔好用?
企係最前做盾打反擊好似唔錯
攻擊 速 防 hp 都唔低
又可以反擊全世界
nowi唔好用?
企係最前做盾打反擊好似唔錯
攻擊 速 防 hp 都唔低
又可以反擊全世界

低速 又龍屬 多Counter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞