火焰之紋章 FE Heros (8) 開post呀

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

原來lyn魔防都ok加再動 都夠清

有隻龍馬過得好輕鬆

有隻龍馬過得好輕鬆

同你差唔多 推隻龍馬上去、由佢自由發揮都已經差唔多埋尾

新關打幾次都輸,求救

我諗呢關要用步行特效或高魔防角坦會易打

步行特效是乜

女忍者枝暗器係對步兵有1.5倍攻特效

Thx
但冇
最高魔防係隻阿伯

莉莉娜都唔夠魔防?

得27,唔夠頂3隻

帶隻有BUFF 魔防既入去囉, 引到佢郁一次然後停哂係門口一隻隻打就得
抽到julia嘅應該輕鬆過
搞唔掂wo

原來lyn魔防都ok加再動 都夠清

冇sakura 一格補,你點行?
大英雄戰隻軍帥
騎馬特效
藍魔追擊不可

有咖

點解仲要大波 真係貪佢大波 ?

係愛啊哈利

點解當初唔刷到有先開波

有呀 不過玩到咁耐 得佢加新出個個大隻佬 想重刷

我有個Camilla Lyn Eiffel marth acc 你要?

Lunatic 未打完,但差唔多

留名要
抽到julia嘅應該輕鬆過

Julia & Liliana
今個pool又抽唔中
今個pool又抽唔中

今次個POOL好似係垃圾POOL
留石好過

上網見到 唔知係咪有人cheat

冇sakura 一格補,你點行?[/quote]

一開始龍行去出口到(敵人爭一格打到的位置),lyn 跟住
然後 另外兩隻分別在上下,然後 卡米拉左上角,lyn突出去正中間)即係卡米拉下一格被人打

然後 被打完之後lyn第2回合已經有再動 同埋 用 舞娘行,已經清到好多,用卡米拉 卡住d水屬保護lyn

最後隻lyn應該無乜血,用保血幫補再用再動補多次就滿了,唔會被秒

我隻隻都減速 減防。加魔防
輕鬆勝出 加魔防 係開心既

+10

+10

55攻 加埋2招被動咪66攻
Btw今次隻女軍師值唔值升做5* ?

係愛啊哈利

點解當初唔刷到有先開波

我有個Camilla Lyn Eiffel marth acc 你要?

留名要

+10

點+10
英雄戰搵隻綠色+舞女+遠攻好易搞掂

+10

點+10

聽聞呢張圖係NPC 黎
Fire Emblem Heroes: in-game notice hints at the next Grand Hero Battle’s character

冇sakura 一格補,你點行?

一開始龍行去出口到(敵人爭一格打到的位置),lyn 跟住
然後 另外兩隻分別在上下,然後 卡米拉左上角,lyn突出去正中間)即係卡米拉下一格被人打

然後 被打完之後lyn第2回合已經有再動 同埋 用 舞娘行,已經清到好多,用卡米拉 卡住d水屬保護lyn

最後隻lyn應該無乜血,用保血幫補再用再動補多次就滿了,唔會被秒
[/quote]
數值唔同, AI唔係咁行, 參考唔到
Fire Emblem Heroes: in-game notice hints at the next Grand Hero Battle’s character

大姐姐

係愛啊哈利

點解當初唔刷到有先開波

留名要

tg id?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞