火焰之紋章 FE Heros (8) 開post呀

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
見到aqua 都一定死一隻
屌兩個ac都冇二家姐

另一個ac得龍騎同奧丁
點算好

抽隻綠法番黎囉
幾好用

第一次打到咁

我極到懷疑就係你殺左我一隻
請問每個acc有5* reset機率?

我朋友首抽5* 兩隻,第二次五抽又兩隻5*,之後再兩隻5*

乜撚野事

我全部三星

想問下點組隊

第一次打到咁

我極到懷疑就係你殺左我一隻

對唔住大佬 我改名
忍唔住掉左四十幾石, 有個阿妹都叫有安慰

依然無nino effie比我爆D毛

想問下點組隊

第3隻走
入sharena
打pvp撞到對面有隻+9 robin
+8 lucina
輸左
屌兩個ac都冇二家姐

另一個ac得龍騎同奧丁
點算好

抽隻綠法番黎囉
幾好用

話中就中咩
忍唔住掉左四十幾石, 有個阿妹都叫有安慰

依然無nino effie比我爆D毛

d 毛要留黎升pvp 角
都唔知佢下次要邊隻
是但拎隻lv20 3星龍將搭其他去打都有626分一場 使鬼浪費羽毛去升隻野
點解槍兄劍妹個妹妹評價咁高,勁係邊?
是但拎隻lv20 3星龍將搭其他去打都有626分一場 使鬼浪費羽毛去升隻野

但打少隻喎,對住啲大炮贏唔贏到先?

槍兄可以物攻打重甲

贏到 係差在死1隻定無傷亡

槍兄可以物攻打重甲

剩係個劍妹好似麻麻地咁
依加長期50體 主線支線爆左都唔知有咩好做
依加長期50體 主線支線爆左都唔知有咩好做

升角就唔夠用

槍兄可以物攻打重甲

剩係個劍妹好似麻麻地咁

槍兄先麻麻,係用黎解任有用

巴打 好強

另外3隻出咩?
chrom nowi effie
新手hea玩求救 升corrin做5星好唔好?有邊隻升得過

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞