張敬軒 王菀之The Magical Teeter Totter演唱會2017討論區(3)

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
宜家狂loop翻啲歌 cd到live
睇完個show發現個人易喊咗!一跟住唱就

我loop返Philharmonic 個show
My favourite orchestra

我loop緊水百合同fragrance of music

呢兩個音樂性真係無得彈
可能我本身渴望左好耐之之同philharmonic 合作,呢個concert 絕對係我最中意嘅之之concert

有睇現場 慢版我來自火星正到!!!根本首首都正

我來自火星勁有味道 係我loop 得最多嘅一首
有冇人覺得風起了oh個段好唔知點咁
次次聽到都覺得唔舒服
好鍾意開籠雀做opening 無聽歌個腦都自動播歌 好洗腦

接相對論又幾正

好精神爽利,活潑 我反而麻麻地相對論既連接
天揚同之之隻舞真係好正
個陣我都有諗過係慾望/性愛既掙扎
但到最後除高踭鞋 之之瞓左係度
天揚solo 呢度就唔明
有冇高手分析下點解?

篇文除左政治野有少少過份解讀之外,寫得好好
同問除鞋

放下執念,隨心所欲,伴男性慾望狂舞?

學到野

接相對論又幾正

好精神爽利,活潑 我反而麻麻地相對論既連接

但對比接膠歌咁相對論梗係好
聽問下壽司人著白裙彈下彈下出黎果段係以前邊個遊戲嘅音樂,好熟但up唔出係咩game吖

我都覺好熟
但似係膠膠地嘅game 歌

好似世界真細小啲feel

似係啦

呀 自膠 諗左成晚都今日岩岩諗起
係泡泡龍gameboy版個背景音樂

突然間唱 高聲唱 好比開籠雀一樣

開場個look菀之爆靚!!!
睇得出佢為咗個身形付出咗好多努力

一個八分一個蘋果、一啖飯、一啖魚、一啖湯
宜家狂loop翻啲歌 cd到live
睇完個show發現個人易喊咗!一跟住唱就

我loop返Philharmonic 個show
My favourite orchestra

我loop緊水百合同fragrance of music

呢兩個音樂性真係無得彈
可能我本身渴望左好耐之之同philharmonic 合作,呢個concert 絕對係我最中意嘅之之concert

有睇現場 慢版我來自火星正到!!!根本首首都正

我來自火星勁有味道 係我loop 得最多嘅一首

same

完咗今晚佢又可以食翻多啲野

極速反彈
畫意同井個look好好睇
次次聽到都覺得唔舒服

好唔鍾意風起了 oh得好嘈
次次聽到都覺得唔舒服

有唱咩?

極速反彈
畫意同井個look好好睇

幸福肥 可以煮燉牛肉食啦佢
勁有女人味
好想再睇多場

演唱會導演
次次聽到都覺得唔舒服

有唱咩?

無,講緊cd版
好想再睇多場

我都想!!!!!!
成班唔駛訓 今晚睇

有排你追

追完
成班唔駛訓 今晚睇

屌聽日仲要早堂

我都係八半
好想再睇多場

我都想!!!!!!

我想睇之之
成班唔駛訓 今晚睇

屌聽日仲要早堂

我都係八半

返學好幸福
啱啱grad左真係好掛住返學
想聽高八度
好想再睇多場

我都想!!!!!!

我想睇之之

我都係為咗菀之
真係好想睇
好想再睇多場

我都想!!!!!!

我想睇之之

我都係為咗菀之
真係好想睇

之之真係好正
噚日聽佢講話只要有一個人 一百個人鍾意佢就已經好開心 當然多啲仲好 (唔太記得每隻字 類似意思)
之之你有我鍾意你啊
唔知今次開完 下次又係幾時
好想佢開番港樂quailty既concert
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞