張敬軒 王菀之The Magical Teeter Totter演唱會2017討論區(3)

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
擁抱一個人 已經有堆人走
守望唱到半首就左成區

好撚無禮 唔尊重

王苑之一唱歌就廁所位

雖然我都唔係咁好佢 但尊重都唔識
我坐第七行大叫左幾下都無人理
D人仲係咁走
連登仔又話叫encore

fc咁多人聚埋一齊都唔嗌
得少少連登仔儘分散曬咁坐又可以點嗌
首歌未完,四分一人起身走緊

首歌未完都可以走 識唔識咩叫尊重
守望唱到半首就左成區

乜咁多街客花生友
首歌未完,四分一人起身走緊

真係痴撚線

班友係咪未睇過演唱會架 知唔知咩叫encore ah
成個show最失敗唔係有膠歌,
而係平時大把機會R簽名嘅FC唔幫手嗌encore
易灣得一區fans 軒仔班中女趕住去邊撚到啊dllm
仲諗住可以唱多幾首之前幾場未唱過嘅添

估唔到敗筆落左係fc度
生命之花 高八度
未完就趕住走真係好on9
好唔尊重 真係好失禮
不過證明左佢地有上連登睇留言

中女實係出去等張生
守望唱到半首就左成區

乜咁多街客花生友

前面有兩個支那閪 拎住寫住張敬軒個d瑩光棒
王苑之唱頭左頭兩句酷愛 佢地居然問係乜歌 酷愛已經係皇上最出名個首

睇條毛咩
真心嬲!歌都未撚完啲人就走,已經好唔專重樂手。
仲要走到7788先叫做叫encore!
叫撚咩,出到黎都冇人啦
好失望!少少野都唔爭取、唔識專重
香港人wor

一定要逐個點名show出嚟
前幾日佢哋facebook好似有張歌迷會合照
連登仔上fb屌鳩佢地啦
守望唱到半首就左成區

乜咁多街客花生友

前面有兩個支那閪 拎住寫住張敬軒個d瑩光棒
王苑之唱頭左頭兩句酷愛 佢地居然問係乜歌 酷愛已經係皇上最出名個首

係咪啊
我愛你啊之之
如果可以好似大馬咁團結就好喇
http://v.youku.com/v_show/id_XMjI2NDYyOTk2.html?x
第一次睇香港歌手演唱會尾場無encore

唔只band未走 楊受成都未走啦

估唔到敗筆落左係fc度

其實隻新碟有好時辰 有乜理由會唱埋架 fc班死中女用下腦都知啦
諗住今晚有真encore,點知好失望
第一次睇香港歌手演唱會尾場無encore

唔只band未走 楊受成都未走啦

全部都腦殘架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞