張敬軒 王菀之The Magical Teeter Totter演唱會2017討論區(3)

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
之之我愛你

之之我地全部都好愛你

本身無聽開佢 但今日聽完覺得佢live幾勁
同埋唱 留白 同 畫意 好型

佢真係超正架
其他歌都好正架
誠意推介水百合個concert
唉好灰諗住尾場會有真encore
點解啲人可以咁過份音樂未完燈未開就走
睇住個場啲人係咁散真係想嗌encore都嗌唔出口啦
最後真係出黎拍埋片尾就上車 雖然我都係乜都無
但見班拎哂碟出黎班仆街失望個樣真係好好睇
聽完頭場 再特登買多場聽真encore
點知

咁真係慘左啲
攬炒大家 fc
準備就9成都有
但而家班人走晒佢地可以唱少幾首
我個fd仲問我點解今晚冇人吹bibi .......
坐到開燈都冇人叫encore...
可能星期日,聽日個個都趕開工
我首好時辰冇得聽

我聽日返八半都未驚過啦,不嬲都係FC帶頭吹雞嗌Encore架啦,走唔切攞簽名

明明班中女已經個個function去哂 平時簽唔夠咩
之之我愛你

之之我地全部都好愛你

佢真係超正架
其他歌都好正架

最鍾意聽「執起手槍然後自殺」同 大笨鐘、我來自火星
多謝林夕爺爺XIvana
本身都以為會吹下咇咇叫下encore
乜鳩都冇

印象中以前d concert 都會有
好似水百合有

咁今日係咩事
班友可唔可以解釋下

我都唔知
可能掛住拎簽名
攬炒
垃圾fc我屌你老尾 如果你地一完狗衝等簽名真係多得你地唔少 成班自私精
諗住嗌真encore 但唔洗兩分鐘就一半人走我就知冇可能有啦
Btw坐red zone大部分時間都係望皇上背面同好少行過黎 我知green zone多老細 但都唔洗咁大細超架

我都知無所以走咗
買親優先都係紅區 lip又係 屌 寧願坐後啲嘅green zone 呢兩個人都係蠢蠢地唔識四面㗎
準備就9成都有
但而家班人走晒佢地可以唱少幾首

錢又唔洗罰 早d食飯

片尾?
成場感動臨尾破壞曬
一肚氣番屋企

完全反映出香港人有幾自私
坐到開燈都冇人叫encore...
可能星期日,聽日個個都趕開工
我首好時辰冇得聽

我聽日返八半都未驚過啦,不嬲都係FC帶頭吹雞嗌Encore架啦,走唔切攞簽名

明明班中女已經個個function去哂 平時簽唔夠咩

痴孖根,要簽名等簽名會啦
成場感動臨尾破壞曬
一肚氣番屋企

之之我愛你

之之我地全部都好愛你

佢真係超正架
其他歌都好正架

最鍾意聽「執起手槍然後自殺」同 大笨鐘、我來自火星
多謝林夕爺爺XIvana

同埋同軒仔合唱之後有煙花爆個首好正
返屋企
fc食屎啦

佢琴日都咁做可能啲人今晚就會留低嗌encore
抵撚死啦fc
諗住今晚有真encore,點知好失望

多得班垃圾fc

得罪講句 不嬲都唔太鍾意fc 唔似其他個d fc會收人/搞活動 根本係成班中女圍威喂

呢樣真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞