張敬軒 王菀之The Magical Teeter Totter演唱會2017討論區(3)

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
我諗除左出道頭兩隻碟同atmosphere兩隻single,應該都買到唒皇后既碟

出道果兩隻我好似係買左環保版 因為開始過意佢果陣d舊碟都開始無哂 而家更加無得買Tim

係ig見到 個眼神真係不得了
鳴。。咁就嫁左人
諗起張話王有首歌係咁唱
又長又譖又長又譖…

撇除講膠野呢首歌好有意境
特別係執起手槍然後自殺
十卜 之粉再黎堆post

12年之粉

我都11年

詩情畫意開始聽

我都係 果陣聽森之愛情廣播劇中意左

我第一隻碟開始聽
因為一秒感動

我係係叱吒樂壇聽到心掛掛

第一次愛上肥之係聽商台播畫意
畀佢個曲同編吸引到...一聽到呢啲獨特性就知呢條友唔簡單..
諗起張話王有首歌係咁唱
又長又譖又長又譖…

特別係執起手槍然後自殺

但呢次無唱到呢句 跟返cd version
真係開到3
今晚再睇尾場 好激動
真係開到3
今晚再睇尾場 好激動

最後買咗咩位
諗起張話王有首歌係咁唱
又長又譖又長又譖…

特別係執起手槍然後自殺

呢首我都係鍾意水百合ver. 自彈自唱唔夠氣勢其實係因為部琴放左去對面睇唔清
諗起張話王有首歌係咁唱
又長又譖又長又譖…

特別係執起手槍然後自殺

呢首我都係鍾意水百合ver. 自彈自唱唔夠氣勢其實係因為部琴放左去對面睇唔清

坐係近琴表示好正
諗起張話王有首歌係咁唱
又長又譖又長又譖…

特別係執起手槍然後自殺

坐係琴前面表示好正

係爭咗句執起手槍然後自殺就perfect
諗起張話王有首歌係咁唱
又長又譖又長又譖…

特別係執起手槍然後自殺

坐係琴前面表示好正

如果係台中間唱仲好
諗起張話王有首歌係咁唱
又長又譖又長又譖…

特別係執起手槍然後自殺

坐係琴前面表示好正

係囉 明明以前啲演唱會都係會唱返自殺,點解今次唔唱
真係開到3
今晚再睇尾場 好激動

最後買咗咩位

買左680
諗起張話王有首歌係咁唱
又長又譖又長又譖…

特別係執起手槍然後自殺

坐係琴前面表示好正

係咪驚軒粉接受唔到
舊post

張敬軒 王菀之The Magical Teeter Totter演唱會2017討論區(2)
https://lihkg.com/thread/124494/page/1?ref=web

張敬軒 王菀之 The Magical Teeter Totter 演唱會 2017討論區
https://lihkg.com/thread/122727/page/1?ref=web

召集咁多尾場撚聽日嗌真encore

肥之
如果想放原價飛仲有冇機會放到
舊post

張敬軒 王菀之The Magical Teeter Totter演唱會2017討論區(2)
https://lihkg.com/thread/124494/page/1?ref=web

張敬軒 王菀之 The Magical Teeter Totter 演唱會 2017討論區
https://lihkg.com/thread/122727/page/1?ref=web

召集咁多尾場撚聽日嗌真encore

肥之

靚之
真係開到3
今晚再睇尾場 好激動

最後買咗咩位

買左680

有friend捨命陪君子
睇咗尋日個場咋!
其實我想睇晒全部
尾場萬歲
嗌到2nd encore為止
如果想放原價飛仲有冇機會放到

出面有人開post收
睇咗琴晚個場
真係好好睇 好想睇埋今晚
唱畫意冇咗個句 執起手槍然後自殺真係差咁啲
迷失藝術接住笑忘書聽到我喊 痴線
最後擁抱一個人同手望都好感觸
利申之粉
(宜家個人好空虛好sad
係咪廣播完後如果我地夠齊心嗌就有機?
諗起張話王有首歌係咁唱
又長又譖又長又譖…

特別係執起手槍然後自殺

坐係琴前面表示好正

係咪驚軒粉接受唔到

第一個post好似有講到話個句太血腥
要自己演唱會先同得定點
睇咗琴晚個場
真係好好睇 好想睇埋今晚
唱畫意冇咗個句 執起手槍然後自殺真係差咁啲
迷失藝術接住笑忘書聽到我喊 痴線
最後擁抱一個人同手望都好感觸
利申之粉
(宜家個人好空虛好sad

睇啦 琴晚我係紅館出面勁多大叔問買唔買飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞