張敬軒 王菀之The Magical Teeter Totter演唱會2017討論區(3)

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
今日提早開show可能真有準備
講明錄碟都唔嗌

錄碟

錄影
出哂吊臂攝影機

尋晚都有

開場無耐已經話錄影都咁快走
實係個個睇ig知有得簽名啦

咁又係喎唔知邊條友講話軒仔自己定咗凌晨一點鐘就走
簽得幾多得幾多 基本上一點前個個都有
個個自私撚仲唔趕住去霸位咩
要返工
不了
諗起其實琴晚又係背樂未完啲人就走得勁快
第一次睇concert係未開燈就勁多人走

之前開咗燈都仲繼續留喺度㗎嘛

叫fc檢討下嗎dklm

港豬街客趕住聽日返工就算啦,
FC都走,不如解散啦好嗎?
要簽名大把機會有得簽
未見過演唱會尾場唔嗌encore
CLS

一完全場走晒
諗起其實琴晚又係背樂未完啲人就走得勁快
第一次睇concert係未開燈就勁多人走

之前開咗燈都仲繼續留喺度㗎嘛

叫fc檢討下嗎dklm

港豬街客趕住聽日返工就算啦,
FC都走,不如解散啦好嗎?
要簽名大把機會有得簽

Fc食撚屎
一完全場走晒

on9
啲人走得快到.... Alex Fung 都未執譜就走左一半...仲要冇人叫 encore....

即係其實有準備

佢地band 係度望,但都走左2/3...咪頹爆執野走...

手望音樂都未完啲人就趕撚住走
英皇嘅作風一定second encore... 之前睇 Joey & Hacken 尾場都 encore 到 1230... 你 Fans Club 唔嗌係敗筆...
完全浪費哂encore 嘅大好機會
英皇嘅作風一定second encore... 之前睇 Joey & Hacken 尾場都 encore 到 1230... 你 Fans Club 唔嗌係敗筆...

我真係未見過咁垃圾既fc

聽日要返工 返工大過天
難得Ivana倇晚狀態大勇,完全唔覺佢病居然無Encore

聽日要返工 返工大過天

Dklm

聽日要返工 返工大過天

港豬

我真係未見過咁垃圾既fc

垃撚圾
有無人排緊
下次太嗌叫d人咪走 留係到嗌encore先
不過唔知仲要等幾耐先再開
今朝早嘅情況
即係琴晚18嗰場
完場之後
睇到有幾多人等簽名

頂佢 fans club唔做帶頭果個咁邊會encore 得成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞