張敬軒 王菀之The Magical Teeter Totter演唱會2017討論區(3)

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
英皇嘅作風一定second encore... 之前睇 Joey & Hacken 尾場都 encore 到 1230... 你 Fans Club 唔嗌係敗筆...

我真係未見過咁垃圾既fc

垃撚圾

一望去green zone 吉唒
邊個今晚post自己簽到名
邊個就係鬼
有無人排緊

係度
有無人排緊

係度

借個尿袋一用得唔得
好on9,啲人勁快走
未見過咁快一堆人閃哂,嗌左幾下就無人嗌
英皇嘅作風一定second encore... 之前睇 Joey & Hacken 尾場都 encore 到 1230... 你 Fans Club 唔嗌係敗筆...

垃撚圾

以我琴晚經驗green zone 680都好多街客

垃撚圾

唉 好撚嬲
下次太嗌叫d人咪走 留係到嗌encore先
不過唔知仲要等幾耐先再開

可能要之之生完仔之後 姐係四十幾歲歲啦到時可能

垃撚圾

唉 好撚嬲

好撚嬲屌佢老母
好on9,啲人勁快走
未見過咁快一堆人閃哂,嗌左幾下就無人嗌

有無人排緊

要搵之之簽啊
有無買到之之貼紙啊
係ig聽咗幾句畫意
Top fit
垃撚圾FC個撚個呢家係門口等 岩岩你地做過乜鳩
你地有MON住呢到AU我話屌哂係地老母

易灣同軒仔個LEADER都係
係ig聽咗幾句畫意
Top fit

姐係狀態超好啦
咁都無得唱埋encore
On9 d人歌都未唱完就走
有無人排緊

係度

借個尿袋一用得唔得

前面成十幾行人仲有冇機排到?
原來刀削麵同坤狗都有嚟

王菀之嗰個好似係官方FC?

佢地撚上呢度咩 去ig fb tag鳩佢地仲好啦
有無人排緊

係度

借個尿袋一用得唔得

你係邊?

淨係出黎等有咩意思
原來刀削麵同坤狗都有嚟

話之佢地啦,WFC
On9 d人歌都未唱完就走

癡撚線班人
有份睇啲人好on9 10點幾假完場喺度嗌encore心諗做乜9到真完場冇人嗌 仲個個趕住走

認真 簽乜鳩名呀 幫手係入面嗌 聽多兩首live仲好啦
簽名用不時買唱碟都附送啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞