張敬軒 王菀之The Magical Teeter Totter演唱會2017討論區(3)

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
朋友甩底:-( 有無巴絲打想二刷啊?
680 飛,黃區黎,買一張放600
唔介意同我睇就得

絲打,之迷,唔會亂大叫 唔會大聲跟住唱 唔滋擾人

如果你早d post就好

唉 唔緊要啦 係到見到大家咁like hins &ivana 我都happy

你八點半前係閘口附近兜售下啦

你朋友甩底叫佢埋單咪得
最憎人放飛機

咁講好似好衰
個陣我買完都係叫我fd俾返飛錢我先
怕甩底

大佬呢啲係責任感問題
甩完人底仲要人埋單,呢啲朋友真係世界級
諗唔到用咩名有無打直相 想做wallpaper

跪求

軒仔相少D因為有D唔俾得,有D影得好細粒(因為影埋個景),有D大頭就係握手個陣 超多人(唔岩做wallpaper)。

菀b幾條裙d details位都勁靚
其實唔可以錄影但係可唔可以影相
唔知條兔仔裙係咪邊個畫架呢?
放大睇似就咁畫上去條裙度
唔知條兔仔裙係邊個畫架呢?

偷偷地影幾張
唔介意同我睇就得

唉 唔緊要啦 係到見到大家咁like hins &ivana 我都happy

你朋友甩底叫佢埋單咪得
最憎人放飛機

咁講好似好衰
怕甩底

大佬呢啲係責任感問題

300飛加錢換你兩張680 ok?

可以影相!

credit個陣好似有講??
唔記得
唔介意同我睇就得

已經買咗飛自己一個睇
黃區巴絲

唔介意同我睇就得

已經買咗飛自己一個睇

300飛加錢換你兩張680 ok

唔記得

今晚去睇既巴絲幫我聽下
邊個有多飛,係附近好心幫你地執漏

可以影相!

唔該巴打
諗唔到用咩名係咪現場攝影師 相好靚
邊個有多飛,係附近好心幫你地執漏

上面有個,不過佢無留聯絡方法
唔介意同我睇就得

你朋友甩底叫佢埋單咪得
最憎人放飛機

咁講好似好衰
怕甩底

大佬呢啲係責任感問題

無錯
血巴,我啱啱行完佳佳,
見到隻霧仲喺到,
啱啱仲見到隻infinity journey 第二版,即時狗衝
當年淨係買咗第一版
唔介意同我睇就得

已經買咗飛自己一個睇

你有一張定兩張300 ?
我無問題
不過巴打如果你已經係現場準備入,我就算了
我班車要搭九先到...
唔想影響到你遲入

唔記得

今晚去睇既巴絲幫我聽下

好鍾意條裙 好靚
血巴,我啱啱行完佳佳,
見到隻霧仲喺到,
啱啱仲見到隻infinity journey 第二版,即時狗衝
當年淨係買咗第一版

麻煩你了 如果得閒可唔可以幫我睇埋有無軒仔隻903id club林憶蓮之夜cd(非簡約再生)
唔介意同我睇就得

已經買咗飛自己一個睇

你有一張定兩張300 ?
我無問題
不過巴打如果你已經係現場準備入,我就算了
我班車要搭九先到...
唔想影響到你遲入

2張換2張 你咩位
血巴,我啱啱行完佳佳,
見到隻霧仲喺到,
當年淨係買咗第一版

麻煩你了 如果得閒可唔可以幫我睇埋有無軒仔隻903id club林憶蓮之夜cd(非簡約再生)

冇,得簡約再生版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞