張敬軒 王菀之The Magical Teeter Totter演唱會2017討論區(3)

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
真實對白:
軒:你地做咩嗰個咁快走出去呀

屌諗起都嬲

坐到開燈都冇人叫encore...
可能星期日,聽日個個都趕開工
我首好時辰冇得聽

我聽日返八半都未驚過啦,不嬲都係FC帶頭吹雞嗌Encore架啦,走唔切攞簽名

慶到辣雞

屌聽日9點deadline未撚驚過
你同我拎簽名?
有幾何佢地可以兩個一齊開show呀?
FC
真實對白:

屌諗起都嬲

皇上皇后唔好失望當早啲去食好野啦

我係佢地兩個落到台下乜聲都聽唔到真係無撚奈
真係痴撚線
未見到有演唱會唔嗌encore
真encore一定好正
仲記得lip有老了十歲聽
唔知今日本身準備咗咩歌

可能真係有高八度

可能高八度係真encore先完場
我首好時辰冇得聽

我聽日返八半都未驚過啦,不嬲都係FC帶頭吹雞嗌Encore架啦,走唔切攞簽名

我聽日都返八半

之之fc好少人

軒仔果邊兩個fc都冇人叫過encore
我首好時辰冇得聽

慶到辣雞

屌聽日9點deadline未撚驚過
你同我拎簽名?
有幾何佢地可以兩個一齊開show呀?
FC

真係十年先開一次咁大型
真實對白:

屌諗起都嬲

我係佢地兩個落到台下乜聲都聽唔到真係無撚奈

我大嗌皇后上黎呀
屌一睇fc都唔見人
留到俾保安趕
真encore一定好正
唔知今日本身準備咗咩歌

可能真係有高八度

有埋高八度先係完滿囉
Octave 對佢地黎講都好重要
抵死啦 守望都未唱完就衝出去
呢個post屌到完場呀
FC你地見到既話好好反省下
真encore一定好正
唔知今日本身準備咗咩歌

可能真係有高八度

有埋高八度先係完滿囉
Octave 對佢地黎講都好重要

咪係囉!!!!
屌到完場!
我首好時辰冇得聽

我聽日都返八半

之之fc好少人

其實呢公道啲講一句軒仔所謂第二個FC其實得兩公婆喺度寵愛
祝所有為簽名而唔嗌真encore嘅FC死全家
早知開場前叫咁多連登仔一齊嗌
真實對白:

屌諗起都嬲

係真唔係呀屌
留到俾保安趕

今場d保安好撚煩 成日行上行落用電筒照人 煩撚到
之前concert啲保安都冇咁撚煩
留到俾保安趕

今次啲保安嚴咗好多 冇乜人可以拍到片
真實對白:

屌諗起都嬲

係真唔係呀屌

留喺度等簽名嘅現場朋友 whatsapp講嘅
我首好時辰冇得聽

我聽日都返八半

之之fc好少人

其實呢公道啲講一句軒仔所謂第二個FC其實得兩公婆喺度寵愛

寵愛唔係有4定唔知5個人咩
全部都係hicon收皮之後自己開FC
其實仲有另外一個,但嗰個呢一兩年先出現
留到俾保安趕

真心勁煩 照左好多次 唔知咩寧
真實對白:

屌諗起都嬲

皇后食飽啲啊
留到俾保安趕

真心勁煩 照左好多次 唔知咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞