張敬軒 王菀之The Magical Teeter Totter演唱會2017討論區(3)

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
我走個時有人嗌encore然後保安話
無encore㗎喇!!!
我先走咋!!!!!主辦單位睇到麻煩留意下

佢地唔想ot

其實呢度都好多之粉架 之之你知唔知啊

好多人聽過我真的hihi 了就覺得佢雞仔聲唱歌唔好聽

之之 你千萬唔好:"我不如不開"

佢一講話係得呢首歌係大家都聽過嘅就覺得好心痛

佢solo個陣講個段野

勁想喊 佢仲要唱畫意水百合最好的 根本就講緊自己 更加心痛
我地自己組隊hins and ivana 永遠encore fc

都唔知幾時先再開show
不過我都同意連登巴絲應該自己組一個

其實呢 不論台上講啲咩 真係無見過唔嗌encore
雖然 我都係第一次見完場即開場內大燈

但係咁就可以唔嗌咩

見到d人走得咁快都知無架啦
完場5分鐘都走左半個場
band members坐係到準備都即刻執譜走
cam man拆機
唯有坐到最尾睇下有無機 終於有人嗌 但即刻開咪

x2 我都係咁,坐cam 後黃區,留到得返自己

我都黃局

黃區前面

佢solo個陣講個段野

心痛到仆街
其實唔係個個都淨係為咗睇張生先入去架
易彎娜唔好喊

屌個陣我喊左
我地自己組隊hins and ivana 永遠encore fc

我第一個john

但係咁就可以唔嗌咩

完場5分鐘都走左半個場
cam man拆機

我都黃局

黃區前面

我都黃區 留到後面得返三條仔

可能會相認
聽講之之唱咗軒軒(哥哥)?

我聽日都返八半

之之fc好少人

軒仔果邊兩個fc都冇人叫過encore

其實呢公道啲講一句軒仔所謂第二個FC其實得兩公婆喺度寵愛

寵愛唔係有4定唔知5個人咩
全部都係hicon收皮之後自己開FC
其實仲有另外一個,但嗰個呢一兩年先出現

張敬軒音樂生活分享區?

嗰個咩glamour,
好似都係一班中女

嗰個應該係最大嘅歌迷組織啦
仲有個咩張敬軒舊登討論組
個名唔係叫舊登但係你懂的

舊登嗰個我以只係陳生9up
今日有生秋黃

我第一個john

+1
下次有show坐埋一齊嗌encore

個時皇上完全忍撚住

係 專登唱左幾句送比佢

係... 明明咁多好作品
之前每次佢開親個人show 我最唔想佢唱呢首
呢首係大家識佢既歌,但唔應該淨係定形係呢首歌到

ivana 係可以唱到好多種歌,唔係一味sweet

個時皇上完全忍撚住

個陣我都睇到想喊
真實對白:
軒:你地做咩嗰個咁快走出去呀

屌諗起都嬲

真係好嬲呀

佢幾時咁講
我諗佢地係台下都會勁sad

但係咁就可以唔嗌咩

完場5分鐘都走左半個場
cam man拆機

我都黃局

黃區前面

我都黃區 留到後面得返三條仔

可能會相認

表示前面個幾行

佢solo個陣講個段野

心痛到仆街
其實唔係個個都淨係為咗睇張生先入去架
易彎娜唔好喊

之之 我由詩情畫意開始識你 好多人唔止我真的受傷了先識你 對自己有信心啦

唱咗軒叔

佢solo個陣講個段野

勁想喊 佢仲要唱畫意水百合最好的 根本就講緊自己 更加心痛

佢講果段我知你地大部分都係軒仔fans已經好心痛
我有大叫唔係。。。
之之,你嘅歌可能好難明,但仲有唔少人明㗎
做乜而家又變咗去慶功嘅場地 酒店門口排隊等簽名嘅 有冇仲喺現場嘅朋友講下發生咩事?

我聽日都返八半

之之fc好少人

軒仔果邊兩個fc都冇人叫過encore

其實呢公道啲講一句軒仔所謂第二個FC其實得兩公婆喺度寵愛

寵愛唔係有4定唔知5個人咩
全部都係hicon收皮之後自己開FC
其實仲有另外一個,但嗰個呢一兩年先出現

張敬軒音樂生活分享區?

嗰個咩glamour,
好似都係一班中女

嗰個應該係最大嘅歌迷組織啦
仲有個咩張敬軒舊登討論組
個名唔係叫舊登但係你懂的

舊登嗰個我以只係陳生9up

我地個陣舊登9吹咋喎

食屎啦fc
我坐680 紅區慘到仆街 成場係咁睇背影 d保安又行黎行去 最尾又無人叫encore 手望唱到一半已經開始走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞