儲值卡/上台資訊區(16) - FUP有幾快?

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
SmarTone續約6GB FUP Plan已過6GB,南華會4樓Band 3+8+1 3CA -77dBm,iPhone 11 Pro Max 13.1

可惜土共係原罪 海怡半島月台

xsmax 都係要單卡先快得起
屌iphone連基本野都做唔好
intel
XS嘅天線都好似係4X4
另外想問問巴打 入network info呢個版面嘅時候
check CA Status 會唔會有時係睇唔到最新個狀態?
而家用緊11 Pro 未升ios13.1 唔知有冇關係
啱啱check返舊機資料,Xs Max都係4x4 MIMO
CA Status睇唔到係咪指Waiting for update你試下一路測速/睇片就會顯示到,唔關iOS事
係 有時會一直顯示waiting for update
之前7 Plus轉Xs Max都唔識睇佢個Field Test UI,再次感謝#福來邨老灣紅頂巴教路
1gbps 同 1.6
上左smt真無限 168一個月 咩回贈都冇
係咪被人搵笨
smt喎 168好平喎
因為我上學生plan 同埋有恆生卡
學生真好
你睇下正常個價你就唔會覺得有問題啦
狗衝
點解唔轉台呀?3台真無限都只係$177一個月咋
btw我都捱左csl學生真無限$246兩年
簽左約喇 比較左幾個台最平係smt
同埋而家得返smt比較安全
資料比較大機會唔會被送中
226我都想用smt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞