儲值卡/上台資訊區(16) - FUP有幾快?

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
Kabayan卡 號碼可以長用?

只要3個月增值一次就OK???

唔想成日轉卡但又想要無限數據
想問下如果我有兩張電話卡 但有一張已經唔用 有冇得提早兩張合埋一張轉plan
入over50嘅話係180日(增值當日+180)
唔用點解仲要去處理?
之前見有巴打話cmhk年卡同鴨聊街有volte
之前見有巴打話cmhk年卡同鴨聊街年卡有volte,但我試咗無嘅
好似要收到sms短訊開通先用到Volte
要點樣做先可以收到sms開通用volte
而家只有部份儲值卡客戶先收到sms開通用隨Volte,鴨聊街年卡要等,thx...
開通用到Volte
3仔港島線地鐵接收好嗎?
好 唔該

去中移動睇下有無貨先
而家邊到買3萬能增值卷抵?
同埋最近咩價位?
上星期四由自由鳥mnp左去3仔年卡
依家都仲係no service
Birdie仲active緊
但食蕉話星期五用到架
但唔係買過張抵啲咩? 新卡 $60,充值要 $88 先有30日無限
有貨先算啦
尤其係你講嗰張K60
借個位宣傳

818百萬人大遊行
黑警還眼
五大訴求,缺一不可

依家開始全民投入宣傳工作
各區連儂牆、airdrop、派街招、擺街站
facebook instagram瘋狂轉貼文宣

文宣source:
https://t.me/hkposter777
https://t.me/hkstandstrong_promo
https://t.me/wallpaperenews

香港人重要日程:
8月17日:教師大遊行(1100遮打花園)
8月17日:光復紅土(1530紅磡馬頭)
8月18日:民陣大遊行(1500維園)
8月24日:觀塘大遊行(1300駿業街球場)
8月25日:荃葵青遊街(1400葵青劇院集合)
各位手足,到時見!

本身其他台mnp去25+3個組合
用完可以增值夠錢再申請30+20
mnp開咩plan都得架喎
係一直都得到最近先得
以前好似淨係好似只可以開20/20+2/20+5
mnp左去係咪之後嗰星期五就用到架 點解我仲未得
可能打錯num我都試過咁要等多個星期
聽日去問下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞