儲值卡/上台資訊區(16) - FUP有幾快?

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
138 21m 188 真無限
企硬要真無限
呢張卡發現一個大伏位
佢話就話收數碼通訊號
但有時會自動跳左CSL訊號
收到4G 但係完全load空氣
要自己手動揀返數碼通先正常返
卓一出左張香港真無限SMT漫游卡
但其實一個月未必用到咁多
問左cs會自動轉
但係我就冇耐性等 唔知幾耐先會自動
琴日買左 睇返呢幾頁我既回覆有評價
遲早會變龜速一定唔會咁荀比人全chur
就好似當年日本docomo咁
唔好用lowest去諗
用highest
想問下百零蚊真無限係咪得3hk?
呢張除左ssp仲有咩地方有得買
3台168果個4.5G真無限有無伏? 岩岩問個SALES佢話6g之後會有優先次序,我有時會SHARE比電腦用WIFI,轉118果個定168好
你係問街霸定係問門市?上次去tg group有個sales sell我$177話加咗價…

4.5G個Plan係40GB 到FUP就會降到7.2Mbps。6GB?講緊門市Plan
我係電訊台果到是但問咋,有無sales可以介紹
無sales介紹,不過你去隔離電訊台問都差唔多。
用緊3 $118 5GB FUP 下個月到期,打黎叫我續 $138 12GB FUP,佢話有300mbps
但我有屋企人用緊$138 真無限 21mbps

我唔多煲劇,只係上下網最多睇下YouTube, 兩個138邊個抵玩d?
真無限for sure
咁我諗問多幾個sales先,唔知佢係咪比左門市plan我
138真無限係搵sales? 我係電訊台是但問個sales,佢話5g fup
我屋企人都係續約offer,佢一個8g 就收msg話無限數據王已啟用

佢啱啱又打黎催我續
我仲有10個月約 岩岩打黎 offer我兩個plan
1.$136 4.5G全速 6GB
2.$196 4.5G全速 6GB後fup 無限
我而家用緊$146 21Mbps無限plan 開個$136 6GB比我 癡線
應該係見你仲有10個月啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞