[毒撚出城]大部份時間唔知自己做乜鳩關西10天

338 回覆
65 Like 5 Dislike
續day10

食飽就行返去拎行李走啦,都冇咩好講啦,坐南海電鐵去機場
去到check完in我地就去左family mart買野 我地各自買完出黎之後就同對方講,唉真係好想cher多件炸雞先走

好~~撚~~正~~呀~~~~~,好~~~撚~~~~正~~~~~呀~~~~~點~~解~~~會~~~咁~~~~撚~~~~正~~~~~~~~~,好多雞油,脂肪的味道就係好食的味道,你們說對不對

仲cher多左件可樂餅,岩岩整起,好~~~好~~~食~~~呀~~~

食完已經要衝去登機 結果又唔夠時間買手信添

我地又再一次要隔住條走廊坐,多謝月月幫我影呢張,返香港啦屌

今次冇咩人睇,都係格硬打埋落去,跟住就有排都冇旅行去了

完結,
支持
咁就完
又令我諗起每次去完旅行果種失落感
咁就完

你都快d再去旅行啦
好睇
咁就完

你都快d再去旅行啦

想plan grad trip但無頭緒
終於完
咁就完

你都快d再去旅行啦

買左機票就會有頭緒架啦
咁就完

你都快d再去旅行啦

買左機票就會有頭緒架啦

其實訂左今年聖誕大阪入東京走
不過咩plan都未有
20號去關西七日
乜都未plan
睇完個post開始有啲方向
同埋想問下奈良是咪撚鹿仔都可以撚半日?
咁就完

你都快d再去旅行啦

買左機票就會有頭緒架啦

不過咩plan都未有

學隔離post咁樣行過去
咁就完

你都快d再去旅行啦

買左機票就會有頭緒架啦

不過咩plan都未有

學隔離post咁樣行過去

佢地真係好撚犀利我學唔黎

半個鐘就差唔多

半個鐘就差唔多

問埋d咁既問題點答姐,有人撚半日,有人撚半分鐘就走,因人而異撚知佢咩

半個鐘就差唔多

問埋d咁既問題點答姐,有人撚半日,有人撚半分鐘就走,因人而異撚知佢咩

Sorry呀巴打
好睇

多謝你呀 ,覆你啦滿意未

買左機票就會有頭緒架啦

不過咩plan都未有

你就爽啦,有得聖誕去

我都唔知 不過奈良都多野睇既
日光
我特登揀奈良著和服 咁就可以著住和服同鹿影相
但啲鹿咬鳩件和服 套野又難著 著左襪著木屐又冼 搞到我走唔到

奈良都有呢啲舖頭
我果時對屐係膠黎,行動自如

有 但我fd話好似貴過其他少少

岩岩search左,係咪6800yen果間 6800包唔包set頭頭飾果d
屌,聽日interview,我睇咗成2個鐘先追哂
好睇呀
好睇呀

祝你interview成唔成功呀
好睇呀

祝你interview成功

屌未訓醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞