[毒撚出城]大部份時間唔知自己做乜鳩關西10天

338 回覆
65 Like 5 Dislike
夏天去, 鹿靚好多. 啡色有波點, 重會有角,
10月中好似會切角祭. 驚整傷遊客.
D 鹿好可愛
樓主有冇去shopping?
好正, 好掛住d鹿鹿鹿鹿鹿, 上次我去奈良半日都行唔晒, 好想再去

重有和歌山/京都
奈良d鹿好衰格
都係宮島d鹿好
夏天去, 鹿靚好多. 啡色有波點, 重會有角,
10月中好似會切角祭. 驚整傷遊客.

上年夏天去宮島有見過點點鹿
D 鹿好可愛
樓主有冇去shopping?

冇呀,藥妝都係買左少少
好正, 好掛住d鹿鹿鹿鹿鹿, 上次我去奈良半日都行唔晒, 好想再去

重有和歌山/京都

再去!一陣樂桃有超平gay票呀!!
奈良d鹿好衰格
都係宮島d鹿好

其實宮島d鹿都會咬人紙袋同尾行人,係相對純良少少咋
奈良d鹿好衰格
都係宮島d鹿好

可能我去個陣落雨同太凍,佢地無乜反應
奈良d鹿好衰格
都係宮島d鹿好

我睇哂篇文之後,我上次去俾鹿頂屎忽既回憶出哂黎
奈良d鹿好衰格
都係宮島d鹿好

我睇哂篇文之後,我上次去俾鹿頂屎忽既回憶出哂黎

你好似好爽
奈良d鹿好衰格
都係宮島d鹿好

本來想再買仙貝餵多次, 點知比佢咬咗三啖衫都濕晒,
重要踩我幾腳,
建議 得一, 兩隻先好攞野出來餵食.
爭食一定好惡.
樓主好鍾意 奈良,回憶寫咁大編文章
奈良d鹿好衰格
都係宮島d鹿好

本來想再買仙貝餵多次, 點知比佢咬咗三啖衫都濕晒,
重要踩我幾腳,
建議 得一, 兩隻先好攞野出來餵食.
爭食一定好惡.

我都俾鹿踩,我對白鞋呀
樓主好鍾意 奈良,回憶寫咁大編文章

其實係因為真係好多野笑,好想再觀察d初中男生
又負皮我!!!!唔好咁樣啦!!!!
續day8

我地由另一邊行落去

兜左路哈哈哈哈哈哈

行到落去已經天黑了,呢一日既奈良之旅仲未完,因為果排有個叫奈良瑠璃繪既event,夜晚會好多燈(?)同埋有d攤檔,我地去果日係個event最後一日有煙花睇,而且仲係情人節,除左睇d燈閃下閃下之外,仲可以睇埋d情侶閃下閃下,嘿。

行返去奈良公園既時侯見到另一個event,咁就有d光射住d日本紙傘

奈良公園內

呢棵樹日頭果時我地發現係假樹,我果下心諗點解無端端擺棵假樹響度,原來佢都係瑠璃繪一部份黎,著左燈之後好靚

而d鹿大部份都已經放哂工,得返好少仲會出黎兜

呢個係我地見到既第一個攤檔,賣既係熱朱古力,裡面加左吉野葛,好濃好杰好好飲

攤檔2,炒雞肉?好濃味下,好撚想配飯食

攤檔3,炸雞 都係好撚想配飯食

其實本身有個提燈活動,咁佢有兩個路線既,但邊個路線都好最早出發果d已經full哂,但遲d出發果d就會睇唔到煙花,結果我地就放棄左提燈,但我地就跟撚住一批拎住提燈既人出發哈哈哈哈哈,因為條路線係行去春日大社,但中間條路好黑,我地又冇電筒,跟住佢地出發會安全d

見住d 一pair pair情侶一齊提住個燈,真係好想衝去佢地中間

呢一個,唔知咩黎,現場睇幾夢幻

夜晚既春日大社,d相全部鬆郁濛

唔知夜晚呢度仲會唔會放人入去,我冇行到

之後睇完我地就沿路行返去諗住睇個...嗯...好多燈既....地方?但去到就發現煙花開始左了!冇相,d相影到d煙花好似d發緊光既鹽樽頂咁(?),片...都鬆郁曚,大家將就看

https://www.instagram.com/p/BRGTimmjKvI/
第一次響日本睇煙花咋~d煙花款好簡單但好靚
其實我地睇煙花個位就係好多燈既位

姐係呢度,佢有另一個入口係可以俾錢行入去,相中所有有人既地方都係付費區條路黎,不過非付費區都好靚既

唉屌,好撚多一pair pair,佢地就開心啦

海豚造型既燈

https://www.instagram.com/p/BRGUuXjD4lE/
其實佢d燈係動態,你地明唔明我講咩,現場睇好靚

之後我地就行過去東大寺啦,東大寺夜晚都可以入

夜晚更顯霸氣

其實我冇入過東大寺,平時應該可以行到最入?當晚我地淨係可以行到呢度,然後就離遠淨係見到個佛頭,睇完夜晚既東大寺,我地就去返d攤檔食返碗拉麵,嘿嘿

正常既拉麵,但月月食食下叫左出黎,原來塊魚板中間是心型黎 情人節快樂

食埋拉麵我地就返返京都啦,我地去左便利店買定d野聽朝食

宵夜。全日冇食過菜,要食返個沙律........

Day8完
又負皮我!!!!唔好咁樣啦!!!!

無自拍照當然有負皮
重有兩日終於睇完
重有兩日終於睇完

冇人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞