LIHKG機械鍵盤集中討論區#4 新手請睇第一頁(好似係

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
btw 你喺魔鬼sir 度買咁你應該自己問魔鬼sir 有冇得整啦
你問我哋我哋點撚知魔鬼sir 仲會唔會幫你保

魔鬼sir好似樂意check同修鍵盤...
你可以問問佢
當年因為想要燈買左ducky
其實有d後悔冇買filco

Filco如果想換keycap可以去換邊種先岩原裝?

乜都得
除非你用minila或者日版配列

睇到WASD幾靚,但係運費都幾貴..香港有無得賣?

如果 Keyboard,MD 有時會有團,唔急可以等吓
如果要 keycaps 就冇喇,一係連埋多兩隻 keyboard 一次過訂,溝淡啲
Filco如果想換keycap可以去換邊種先岩原裝?

乜都得
除非你用minila或者日版配列

睇到WASD幾靚,但係運費都幾貴..香港有無得賣?

wasd 係 UV coating,手感麻麻同會甩

Flico 真係幾正
我原本用緊L 記 G710
今日去買左個filco 先發現咁撚正

Flico 真係幾正

Filco手感真係一流
同樣茶軸 ducky打落去感覺好散
Filco個回饋感好好多

Btw青軸雖然好好J 但我用過filco青軸都覺得有d重手指攰 係咪我問題

Flico 真係幾正

Filco手感真係一流

Btw青軸雖然好好J 但我用過filco青軸都覺得有d重手指攰 係咪我問題

真係重,用Convertible會好好多

我當初第一隻都係K70
依家好多人都係因為J燈而開始入坑
但中毒程度因人而異

我當初第一隻都係K70
依家好多人都係因為J燈而開始入坑
但中毒程度因人而異

中毒極深 病入膏肓
之前係魔鬼度買左隻kbtaking,用左一年多d,有2粒制唔係下下有反應,
仲有冇保養?自己整唔整到?

我都係上年買左KBT,依家左邊ctrl同alt 有時冇反應

想中毒再深準備買leopold/filco
之前係魔鬼度買左隻kbtaking,用左一年多d,有2粒制唔係下下有反應,
仲有冇保養?自己整唔整到?

我都係上年買左KBT,依家左邊ctrl同alt 有時冇反應

想中毒再深準備買leopold/filco

何不直接realforce

好似子華神講港女減肥咁
羅妓搞特價。
有無巴打知佢點賣?抵唔抵屌?

Flico 真係幾正

Filco手感真係一流

就係大家都係茶軸 但手感完全唔同
btw青軸聲係好J 不過怕嘈親屋企人 最後都係要左茶軸
羅妓搞特價。

Flico 真係幾正

Filco手感真係一流

青算重咩?
羅妓搞特價。

羅妓
87key有咩平平地嘅手枕推介?
其實我連邊啲地方有得買手枕都唔知

Flico 真係幾正

Filco手感真係一流

青算重咩?

青唔算啦

但我隻ozone strike battle 青手感好怪

利申:都係鐘意用filco 茶

best gaming keyboard

Flico 真係幾正

Filco手感真係一流

青算重咩?

青唔算啦

但我隻ozone strike battle 青手感好怪

利申:都係鐘意用filco 茶

我都係

best gaming keyboard

個thumbnail
新手唔知市場,買左隻g910係咪燒得
新手唔知市場,買左隻g910係咪燒得

襯佢仲係九成新,賣咗佢啦
可能有人接火棒嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞