LIHKG機械鍵盤集中討論區#4 新手請睇第一頁(好似係

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
想買隻topre realforce玩下靜電容

有無邊一隻款比較好用可以推介

任何一隻 topre

其實隻rgb無108比日本仔係咪有伏
利申9up

強國人比日本人有品,造毒奶粉出口賺錢之餘,都不忘內銷益自己國民

任何一隻 topre

利申9up

... 咁依隻同 novatouch 同 typeheaven 除外
好羨慕
好羨慕

How about this ?
個 hall effect 係 gimmick?

貪得意,同學愛新鮮

放水桶都唔驚 算唔算gimmick

佢塊 pcb 有整防水咩?
topre 咪又係一樣

XMIT keyboard also comes with PBT/POM double-shot keycaps, water-resistant epoxy coating

送到之後試試先

任何一隻 topre

利申9up

rgb realforce遲d都會出108版本,可能topre覺得realforce系列喺日本比較似公司用多,所以先試104版睇下口碑啫(純9up)

任何一隻 topre

利申9up

強國人比日本人有品,造毒奶粉出口賺錢之餘,都不忘內銷益自己國民

曲到圓

Leopold FC980C $1990
發現上個星期係咪咁係公司OT之後習慣咗Topre Hi-Pro種輕身段落感,
周末用返屋企隻Model M種重手Clicky 有D唔習慣
好羨慕

好羨慕

有錢巴
好羨慕

有錢巴

好羨慕

有錢巴

發現上個星期係咪咁係公司OT之後習慣咗Topre Hi-Pro種輕身段落感,

三百蚊同你收咗佢

三百蚊同你收咗佢

三百五

三百蚊同你收咗佢

三百五

360fast trade

三百蚊同你收咗佢

三百五

400 eat thx

三百蚊同你收咗佢

三百五

400 eat thx

巴打...
我只係想準時收工啫
有冇人訂咗let's split? 我order咗兩set嚟玩,唔知幾時到呢

其實呢套都靚,不過唔知夠唔夠數去MOQ。
隻色幾襯黑色Case同HHKB Layout。

呢set 已經成團,岩岩過100 set

邊度GROUP BUY?

邊度GROUP BUY?

GH ,個GB 應該係韓仔搞。
如果miss 左應該好難再買,唔似MD 個類岀貨過千。

任何一隻 topre

利申9up

rgb realforce遲d都會出108版本,可能topre覺得realforce系列喺日本比較似公司用多,所以先試104版睇下口碑啫(純9up)

不過RGB個Set Keycap睇起黎係cheap D
有冇人訂咗let's split? 我order咗兩set嚟玩,唔知幾時到呢

冇人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞