LIHKG機械鍵盤集中討論區#4 新手請睇第一頁(好似係

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
1080ti非公快啲出啦

*Vega

*Vega

用緊豬星moon唔啱使

咁都話冇米

咁都話冇米

cheap野黎
呢度有無巴打放980m 紅軸呀 想買隻二手玩下

990r黑軸就有

990r黑軸就有

Leoplod黑軸好用嗎?巴打想放?幾錢呀

https://item.taobao.com/item.htm?id=546550419186&scm=20140619.rec.304753688.546550419186

幫推,Filco87金屬面殻

俾多少少買TEX 隻Filco TKL Case好過啦,造功一定好好多。

990r黑軸就有

你留個telegram 我今晚揾你 扮緊工好忙

990r黑軸就有

Tele: JT_Ng
慢慢有時間再搵我啦

990r黑軸就有

Tele: JT_Ng
慢慢有時間再搵我啦

返到屋企揾你 好攰

https://item.taobao.com/item.htm?id=546550419186&scm=20140619.rec.304753688.546550419186

幫推,Filco87金屬面殻

俾多少少買TEX 隻Filco TKL Case好過啦,造功一定好好多。

冇記錯 Vortex 仲有隻 Filco 鋁殼 ,魔鬼蛇幾年前年出過放毒 post,可惜停產咗
爬文話 TEX 60% 比 TKL 好,60% 嘅代工係聯力同廠(唔知有無鄭美麗 QC)
話說用緊隻kbt race 75%(1代+紅軸)
都用到有返咁上下年紀
想換隻差唔多size + 紅軸 + 有冇燈都冇所謂

有冇咩推薦?
Irocks k60m 有無咩評價 見有鋪做緊599

魔鬼sir 就直接講啦
自己去試

魔鬼sir 就直接講啦
自己去試

聽日去行下 見到第一頁好似無提過呢個牌子咁
https://www.reddit.com/r/MechanicalKeyboards/comments/5z3kpf/what_i_think_of_every_time_someone_posts/

What I think of every time someone posts something below 60%

1%
J到出血

魔鬼sir 就直接講啦
自己去試

聽日去行下 見到第一頁好似無提過呢個牌子咁

呢隻牌子係香港市場嚟算新,造開都係中低價位ge機械鍵盤

不過上年同今年出咗ALPS軸體同靜電容式鍵盤

呢款勝在咁嘅可以玩到Cherry軸啫
pish
麻煩推爆嗰位開 post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞