LIHKG機械鍵盤集中討論區#4 新手請睇第一頁(好似係

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
.
https://goo.gl/FGBmqN
左邊咁樣會唔會有啲多餘 但係多八粒progrmmeable 又好似幾正

有fn key 就唔洗多八粒啦

咁唔要個八粒個個就當final先,我去畫layout先
有個leopold 750r 白色 側字茶軸有無人岩

V1巴打賣左未 幾錢

Tg ukiob
貼下舊圖

貼下舊圖

貼下舊圖

Metal keycap
貼下舊圖

What the fuck is that?
metal kc 真係不敢想像

理想同現實落差太遠
貼下舊圖

好重
想入坑買個番公司用, 睇到魔鬼sir近排講Irocks k65m, 呢隻玩得過? 定都係買番FC900R

同問
想入坑買個番公司用, 睇到魔鬼sir近排講Irocks k65m, 呢隻玩得過? 定都係買番FC900R

同問

平好似四五舊喎好似
開箱

大泡泡

GMK 3run
唉歪撚哂,唉唔撚驚

鍵盤盒

配件們

金屬鍵盤殻

Cherry Clear 5腳

未得閒砌
開箱

大泡泡

GMK 3run
唉歪撚哂,唉唔撚驚

鍵盤盒

配件們

金屬鍵盤殻

Cherry Clear 5腳

未得閒砌

濕哂
貼下舊圖

This fuckery was gifted to a friend soon after

and he likes it

理想同現實落差太遠

唔好㩒
貼下舊圖

This fuckery was gifted to a friend soon after

and he likes it

唔通收到之後屌柒你咩
入左隻leopold fc900r 紅軸
舊款abs紅字個隻
下星期五到
放左隻750R白色茶軸上網賣, D反應好似好冷淡, 依加D人係咪淨係會買FILCO
作為一個mac撚真係好慘, 流晒口水但選擇極少

諗緊入filco majestouch2換cap OR das keyboard...
利申:未用過機械鍵盤

das有兩個usb可以插mouse reciever, 但build quality可能麻麻

filco要用kernal extension先可以改岩晒d制

重有隻wasd code唔知得唔得

最後買左filco
放左隻750R白色茶軸上網賣, D反應好似好冷淡, 依加D人係咪淨係會買FILCO

應該係買得Leopold嘅人都唔會介意俾多少少買一手

喺啲咩網賣邊會有人理
又唔係 RGB燈 gaming 牌子

而依個 post 其他人 (me 例外) 全部都大把米,冇必要點會買二手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞