LIHKG機械鍵盤集中討論區#4 新手請睇第一頁(好似係

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
痴線。有人係GH用USD700 (原價USD310)同我收隻Viper Kit。
早知個時買多幾隻,坐係度等收錢

變得更有錢了

痴線。有人係GH用USD700 (原價USD310)同我收隻Viper Kit。

變得更有錢了

我玩嗰啲個currency都唔同嘅

炒家

如果 keep 到套未砌嘅 356CL 就發囉

變得更有錢了

Massdrop 轉左用UPS?
我見我份件無用DHL

咁都好,唔洗鑊鑊响法蘭克福過成個禮拜冷河先 Ship 過嚟,同埋 DHL 又唔見得平
(我 Vortex 22key 仲比 DHL 滯留响嗰邊鋪緊塵)

隻CST 31/1係美帝到而家都未收貨
個tracking廢到連到香港都冇通知

炒家

炒家

唔知幾時公開賣?

唔知幾時公開賣?

紙鎮?

唔知幾時公開賣?

紙鎮?

60%殼下話

唔知幾時公開賣?

紙鎮?

60%殼下話

咩質料
咩 Metro SA Set
咩 Metro SA Set

核突到

唔知幾時公開賣?

紙鎮?

60%殼下話

咩質料

Resin

唔知幾時公開賣?

紙鎮?

60%殼下話

咩質料

Resin

Resin唔係物料
Resin casting cast出黎都係膠

唔知幾時公開賣?

紙鎮?

60%殼下話

咩質料

Resin

Resin唔係物料

我既意思係 Resin係原材料 唔係成品既物料
香港邊啲公司會有機會有未開盒嘅 Model M SSK 呢
香港邊啲公司會有機會有未開盒嘅 Model M SSK 呢

新登果邊會唔會有

效果又幾正喎

好撚正

唔知幾時公開賣?

紙鎮?

60%殼下話

咩質料

Resin

Resin唔係物料

我點知佢用咩resin 要估嘅話樹脂或者尼龍

唔知幾時公開賣?

紙鎮?

60%殼下話

咩質料

Resin

Resin唔係物料

我點知佢用咩resin 要估嘅話樹脂或者尼龍

同埋你自己都答咗resin cast出嚟都係膠啦 我諗佢問物料應該係想知佢用咩方式整多過知道邊隻膠
對機械鍵盤唔熟,想買個黎玩,$1000左右有咩推薦,想啪啪啪聲較大
對機械鍵盤唔熟,想買個黎玩,$1000左右有咩推薦,想啪啪啪聲較大

睇頭post

砌隻俾你

唔知幾時公開賣?

紙鎮?

60%殼下話

咩質料

牛扒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞