LIHKG機械鍵盤集中討論區#4 新手請睇第一頁(好似係

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
今晚返去睇下先 sorry for無爬文
full size 青軸
有無介紹最好連滑鼠~$1k得唔得

滑鼠有無要求?
如果普通寫字樓滑鼠嘅話都應該買到嘅

咁唔駛啦 最主要keyboard

你再諗諗需唔需要100%咁大舊先
轉60%又慳一筆

關咩事 我隻60%貴過我隻100%

講緊一樣spec咁計呀

對唔住囉
leopold fc990r同fc660m都唔係差好多啫 兩隻我都有

滑鼠有無要求?

轉60%又慳一筆

講緊一樣spec咁計呀

對唔住囉
leopold fc990r同fc660m都唔係差好多啫 兩隻我都有

滑鼠有無要求?

轉60%又慳一筆

講緊一樣spec咁計呀

對唔住囉

點會夠你多

拎返公司拎唔到100%
有邊位巴打淘過poker 收納袋?
見有好多唔知邊間好

轉60%又慳一筆

講緊一樣spec咁計呀

對唔住囉

點會夠你多

拎返公司拎唔到100%

擺隻喺公司
見有好多唔知邊間好

通常我連鍵盤送出去

104鍵盤選擇多好多同好好多喎

104其實有fn key 做埋另外個4鍵既野喎

Set到個FN layer係可以將104當60%用都得啦

順面一問
104白軸kb係咪無廠有做
見有好多唔知邊間好

通常我連鍵盤送出去

淘寶貨?

買太多kb會俾媽媽鬧架
唔好同我講擺咗喺公司媽媽就唔知

渣ga

對唔住囉 之前買咗套numpad kit黎砌砌完都送咗俾人

視錢財如糞土

送俾女朋友冇所謂啦

有女 => 水桶

我記得會考都冇C巴打之前話買gmk plum俾女朋友 有女+水桶

女朋友叫我唔好買gmk plum 太貴
我留返啲錢睇下SA Carbon算
多數又唔俾買

唔係買俾佢啦
佢都唔係hardcore user,俾套plum佢有鬼用咩
我嗰陣係話女友覺得靚,值得入貨

我好信任佢眼光㗎
見有好多唔知邊間好

通常我連鍵盤送出去

淘寶貨?

收納袋呢啲下欄嘢根係淘返嚟算啦

買太多kb會俾媽媽鬧架
唔好同我講擺咗喺公司媽媽就唔知

渣ga

對唔住囉 之前買咗套numpad kit黎砌砌完都送咗俾人

視錢財如糞土

送俾女朋友冇所謂啦

有女 => 水桶

我記得會考都冇C巴打之前話買gmk plum俾女朋友 有女+水桶

女朋友叫我唔好買gmk plum 太貴
我留返啲錢睇下SA Carbon算
多數又唔俾買

唔係買俾佢啦
佢都唔係hardcore user,俾套plum佢有鬼用咩
我嗰陣係話女友覺得靚,值得入貨

我好信任佢眼光㗎

rich ching

好想買HHKB 又自製60%
又想買GMK PLUM
邊有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞