Kashmir - 克什米爾 · 核武戰一觸即發的世外桃園

843 回覆
340 Like 3 Dislike
farcry 4
farcry 4

冇玩過
pish

去到邊,d政府部門都係耍太極
強帖留名
去左旅行
去咗邊?
今晚開新post
今晚開新post

推完再睇。。。。
今晚開新post

哦!
推完再睇。。。。

睇完再推
說好的開新post呢
說好的開新post呢

走慣數
追post中,睇到無電
欣賞你哋對待新朋友既態度同重視

any肥,我都用em5,你用咩鏡? d相好清好靚,拍片除gopro有用相機? 見你係咁zoom
啱啱睇到,竟然係kit鏡
因為買機果時已經買埋17mm f1.8
kit鏡我完全無帶過出街用,個鏡發埋毛
唔知係咪我太粗用,宜家影好似無以前咁清,影雪地完全唔得
我推
追post中,睇到無電
欣賞你哋對待新朋友既態度同重視

any肥,我都用em5,你用咩鏡? d相好清好靚,拍片除gopro有用相機? 見你係咁zoom

拍片仲有用Sony PJ440,都唔錯
啱啱睇到,竟然係kit鏡
因為買機果時已經買埋17mm f1.8
kit鏡我完全無帶過出街用,個鏡發埋毛
唔知係咪我太粗用,宜家影好似無以前咁清,影雪地完全唔得

我幾鐘意用Kit鏡,方便白搭,係光圈唔夠,影人像冇乜Feel,其他都已經好好,落雨落雪都照用
其實我地都用得好粗,因為係買二手,個陣快門已經用左3000次
http://www.bbc.com/ukchina/simp/fooc-39629629

印控kashmir的人民開始反抗了

見到一則關於kashmir既故事想分享一下

世界上最近又最遠既距離,就係你同老母只相隔30公里,但竟然要跨越3000公里山水先能夠望老母一眼
當中包含等待簽證審判的數十載

http://herald.dawn.com/news/1153651/homecoming-a-pakistani-daughter-reunites-with-her-indian-mother
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞