有無絲打有豐胸成功既例子?

433 回覆
22 Like 2 Dislike
有冇絲打留意過有隻叫蝴蝶粉?好多IG SHOP賣講到好勁,但好似係大陸野冇乜信心

見到佢話啲人一兩個月大一cup真係好撚吸引

我都見過但信唔過大陸野

但真係好吸引

會唔會食死

ig shop其實咪即係淘寶
聽coffee話佢大波係因為佢由細到大成日食新鮮淮山,即係山藥
有冇絲打試過work啊
淮山好似仲可以祛濕,健脾
但唔知食得多會唔會唔好
如果咁簡單就真係work咁d整容醫生失哂業啦
波呢家野靠遺傳同激素
何況每個人身體都唔同點會一條form就人人啱用
有冇絲試左呢隻豐胸gel?
佢個減肥紅色果支我試過但好笠唔想用
呢支效果點笠唔笠?

btw我買呢隻黃豆粉
好似15定20蚊包都幾撚貴

包粉係邊買

好似係market place
呢支效果點笠唔笠?

btw我買呢隻黃豆粉

包粉係邊買

但一定要睇清楚係熟既,呢隻係熟架可?

自己大陸親戚都有磨開熟黃豆粉(係買完呢隻返黎先知一直有食過黃豆粉)
味道一樣但有親戚果啲沖出黎咁滑好多渣
所以應該係熟的
呢支效果點笠唔笠?

btw我買呢隻黃豆粉

包粉係邊買

自己大陸親戚都有磨開熟黃豆粉(係買完呢隻返黎先知一直有食過黃豆粉)
所以應該係熟的

因為生嘅話就咁食好似會中毒
呢支效果點笠唔笠?

btw我買呢隻黃豆粉

包粉係邊買

所以應該係熟的

因為生嘅話就咁食好似會中毒

我知呀 膽粗粗就買左返黎 信直覺係熟!
(最多咪痾
有冇絲打留意過有隻叫蝴蝶粉?好多IG SHOP賣講到好勁,但好似係大陸野冇乜信心

我都見過但信唔過大陸野

但真係好吸引

會唔會食死

見個啲相係就咁有個樽裝住啲粉
真係睇唔出係咩
但睇相就真係好勁咁

我都見過但信唔過大陸野

但真係好吸引

會唔會食死

見個啲相係就咁有個樽裝住啲粉
真係睇唔出係咩
但睇相就真係好勁咁

蝴蝶粉上淘寶一search就有啦
絲打我明 aaa ipad
想有個b仔

32b其實同a係冇分別

I know that feel sis
寒底唔敢飲太多豆漿
按摩要點按先work? 試過好多網上嘅方法都好似無用
ln
試下食雞翼同燕窩果類雌激素高既食物?
我由細到大都好鐘意食
小四開始C 中一已經G
點減肥都減唔走

利申 本來雙親屋企d女性都有波
未追post但留咗言先
之前試過維持咗5-6個月日日黃豆粉溝牛奶+早晚按摩半個鐘以上+食保健品(大豆異黃酮,木瓜酵素,魚油,大豆卵磷脂)
大極都係大得1-2cm 一停就變返之前咁
後尾實在冇動力 瞓多陣好過按都費事按
到依家啲保健品同黃豆粉都仲劈晒喺屋企 食都懶得食
利申:全身都有肉唔瘦,唯獨係胸平撚過男人
睇下a片 刺激荷爾蒙
未追post但留咗言先
之前試過維持咗5-6個月日日黃豆粉溝牛奶+早晚按摩半個鐘以上+食保健品(大豆異黃酮,木瓜酵素,魚油,大豆卵磷脂)

絲打已經試過晒成個post啲方法,好似係
LM
未追post但留咗言先

唔係排
未追post但留咗言先

唔係排

唔係掛
黃豆粉定山藥粉work呀請問
邊度買穩陣d???
想買比女友
會考都無C
認真
扑野時比條仔大大力渣
半年最少升一級

呢個真

女友F
黃豆粉定山藥粉work呀請問
邊度買穩陣d???
想買比女友

兩樣都有人講work
我諗住兩樣都試,雙管齊下
未追post但留咗言先

唔係排

唔係掛

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞