有無絲打有豐胸成功既例子?

433 回覆
22 Like 2 Dislike
戴左MM一年, 同埋有間中飲下豆漿同按摩, 覺得好似大左, 上年買個陣戴B, 岩岩因為覺得鬆番去買左C (同埋個下圍細左), 不過好似話MM個cup係唔準?

我買MM著B,但係蔡太係C
都唔知邊個準,但跟上網去度上圍下圍差幾cm係AA
戴左MM一年, 同埋有間中飲下豆漿同按摩, 覺得好似大左, 上年買個陣戴B, 岩岩因為覺得鬆番去買左C (同埋個下圍細左), 不過好似話MM個cup係唔準?

蔡太好流……

蔡太係有用但無想像中咁神囉……

2015年 喺蔡太度買矯嘅價係279

2016年中我喺西九搵得返同一款矯 個度賣99

MM係咪偏大 著D 但係平時買Satami都係比B我
自己磨嘅豆漿

可能因為個墊厚?

其實你要比上胸圍同下胸圍數據出來先講到比你知係咩cup

如果satami比34B你而MM係比32D 其實無錯碼 係唔同圍咁解
前排去澳洲旅行買左支freeze frame
查完個胸會熱熱地咁 希望有用啦

利申 65b 好撚細
用力meet先meet得出肉

其實你要比上胸圍同下胸圍數據出來先講到比你知係咩cup

如果satami比34B你而MM係比32D 其實無錯碼 係唔同圍咁解

MM 34D Satami 34B 差好遠
我有E尾F頭

講真如果你係好瘦嘅ipad要上C至D

第一樣一定係增體內脂肪先 當然又唔好太肥

第二樣 你平時就算無男朋友 都自己揸下對波

第三就係試下豐胸產品 泰國野葛根幾有效

蔡太好流……

65圍係邊到買?
想試下
我下圍都係65左右,但係個陣睇蔡太佢會幫我車窄d個圍喎,你買個陣無?
等我仲諗住得佢一間咁好可以改到個bra下圍細d

蔡太好流……

65圍係邊到買?
想試下
我下圍都係65左右,但係個陣睇蔡太佢會幫我車窄d個圍喎,你買個陣無?
等我仲諗住得佢一間咁好可以改到個bra下圍細d

佢縫幾野當改左

65圍其實好多日本牌子都出到
wacxxx 旗下有幾條line都有
接受到網購就去日本樂天
14,5歲個陣已經買啲豐胸藥食,又日日按摩,黃豆粉沖水飲 好撚難飲
完全冇用
瘦底得A 命已認 儲定錢隆胸算
Lm
本身 B 左右係有得升

但A,AA iPad, 基本上係一潭死水,無得救
但係我著Mm 32c
用另一個post既方法度 真係有c
下圍67 上圍83 相差15
iPad 正
但係我著Mm 32c

32c其實要85上圍先得,根據香討豐胸post講
絲打戴65D應該fit d,65E要放墊,因為而家係大d細e

Btw,樓上好多天生大波教豐胸
其實唔會明天生平胸嘅人嘅難處

利申:70a 而家豐到70E
我有個friend之前揾人調配咗枝精油 65a升到65d
我最近試緊 真係大咗
但係真心有d貴囉 600幾
我最近試緊 真係大咗

有冇link睇下
我最近試緊 真係大咗

有冇link睇下

冇link呀 但我個friend 好似有賣 你留tg我叫佢揾你
但係我著Mm 32c

32c其實要85上圍先得,根據香討豐胸post講
絲打戴65D應該fit d,65E要放墊,因為而家係大d細e

Btw,樓上好多天生大波教豐胸
其實唔會明天生平胸嘅人嘅難處

利申:70a 而家豐到70E

真係咩
但我戴70c下圍都有少少緊喎
其實我覺得好奇怪因爲自己度到67
我之前去買nude bra個姐姐都係幫我度到67
但我真係覺得70好緊 好似75b仲舒服啲
但著上去就無咁集中

到底係咩原因 求指求

另 絲打點豐胸??
話就話依家有c 但32c望落其實都好細
我想有34c or d
但我65/70 即係30/32啦? 係咪無可能34嫁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞