有無絲打有豐胸成功既例子?

433 回覆
22 Like 2 Dislike
A係最難搞,因為a得通常個人係廋底,
胸部本身就係脂肪,個人太瘦又點會有胸,
所以第一步係增肥,食咩藥都係假,
但如果本身肥底仲係a呢rip....去做手術先得

利申:老婆係豐胸醫生

真係有a cup肥婆???
原本係B
識左男友有sex後就升到C
舊年開始飲山藥粉+自己沖涼按摩,去到D

係邊到買架?山藥粉

點X綠
一罐果D

冇用囉呢隻
幾年前高登有個post班絲打都話食過冇用

高登果隻係山藥意仁粉
我試過覺冇用先轉100%純山藥粉

差啲買錯,thanks絲打

唔駛,不過純山藥粉貴好多
所以想試既都係買住一罐好喇
而且我係一方面飲呢隻,另一方面晚晚沖涼時按摩個胸同用花灑打圈射個胸(刺激穴位)
所以升到CUP係邊一面既功勞,我真係唔肯定

山藥意仁真係冇用?純山藥好貴 不過如果真係有用乜都抵 聽日去買罐試下

味道黎講山藥意仁係好飲好多
但意仁寒涼,女人成日飲唔係咁好,而且飲左幾罐又見冇乜進展,所以冇再買
後來係睇到台妹share豐胸心得: https://disp.cc/b/510-5KJa
所以學佢飲山藥粉同按摩,又真係有用
佢除左山藥粉,仲有溝埋青木瓜粉同葛根粉
不過呢兩種粉香港唔知邊度有得買,淘寶我見有,但唔敢玩命
山藥係補脾胃 食山藥果位絲打其實係咪肥左?

利申我脾胃
留名幫女友

利申我脾胃虛 間唔中都有飲 但冇大波到

利申我脾胃虛 間唔中都有飲 但冇大波到

漏左利申我係巴

真係有a cup肥婆???

有,個背脊仲厚過鐵板
我個胸仲大過我條女對波

我夠係咯

我個胸仲大過我條女對波

我夠係咯

你肥仔波定佢瘦底無波

大師!叫你老婆出黎開AMA打救下呢班無知既人啦!
我個胸仲大過我條女對波

我夠係咯

你肥仔波定佢瘦底無波

佢瘦底+我有操gym
好多時都係佢揸我
比我中出 有左bb就升架啦
你地講啲粉同豆漿好寒,寒底最好唔好飲,就算飲都唔好咁密
Btw b變d,比人揸得多,同好食好住
依家又變c,做野辛苦,壓力大,瘦左
唔好亂食泰國嘅豐胸藥
就算有乜鳩證書都唔好試

寧願多啲按摩 透過食物吸收都唔好亂食藥
有朋友係過來人 而家子宮好唔健康 身體差曬

你地可以話我朋友抵死,但至少希望大家聽我講

我胃口冇變過喎
腰臀圍度同以前一樣,磅數都冇變
絲打啲純山藥粉都係點點綠買?
有冇啲按摩方法睇下唔係好識啲穴位
比我中出 有左bb就升架啦

最天然同有效既方法
升兩個cup不是夢
想豐胸特登食肥左
肚腩大左手臂粗左個胸冇大過
由A升上去C/D有無絲打試過?
之前個post好似多數都係由C上E咁,唔通ipad真係無得救

冋埋睇左下面條link,話按摩同食木瓜都係唔會有用
人生無晒希望

https://www.medpartner.club/papaya-massage-breast-augmentation-myth/

唔明點解會Ipad
女朋友完全平 真係完全平 少少波都冇 應該係AAAA cup
有問過佢點解咁瘦 (唔敢話佢冇波 驚佢好傷心)
佢話發育個陣唔鍾意食野 搞到咁瘦
而家佢都26 27歲 係咪冇機會再發育?
有冇食療幫到手? 我得閑同佢食下
(唔敢直接同佢講 驚佢傷心)
其實個胸想大好似係同身體雌激素有關。好似D變性人打雌激素荷爾蒙針, 會打到個胸變大一樣。

另外點解台妹咁多大波妹, 都係好似話因為佢地興食蚵仔煎, 而蚵仔煎係有好多雌激素GE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞