有無絲打有豐胸成功既例子?

433 回覆
22 Like 2 Dislike
上網見到話牛奶溝埋黃豆粉一齊飲 唔知有冇用?

係咪同豆漿差唔多? 豆漿都係黃豆,不過加埋牛奶好似勁啲

我諗姐係一次過又豆又奶,效用應該好過分開飲,不過唔知香港邊到有得買
做gym,食多啲野
得閒俾我揸工下
按摩按左半年 飲全脂奶 係有大左個cup

點樣按摩?
lm學野
原本係B
識左男友有sex後就升到C
舊年開始飲山藥粉+自己沖涼按摩,去到D

係邊到買架?山藥粉

點X綠
一罐果D

冇用囉呢隻
幾年前高登有個post班絲打都話食過冇用

高登果隻係山藥意仁粉
我試過覺冇用先轉100%純山藥粉

差啲買錯,thanks絲打

唔駛,不過純山藥粉貴好多
所以想試既都係買住一罐好喇
而且我係一方面飲呢隻,另一方面晚晚沖涼時按摩個胸同用花灑打圈射個胸(刺激穴位)
所以升到CUP係邊一面既功勞,我真係唔肯定

可唔可以講埋bra有無用矯形個啲?

冇,是用普通鋼圈bra(訓覺唔戴)
條女食乳酪加埋我既按摩,半年由b變c
原本B 依家有D

絲打可唔可以分享下

飲牛奶 食多少少野但要做運動

唔好on9我由細飲到大都係得a

係乜野乳酪?

會肥埋個身 然後減肥 減走對波
日日飲密瓜奶 由a上到c

係乜野乳酪?

點按摩
絲打我明 aaa ipad
想有個b仔

32b其實同a係冇分別
A升到C
我就是成功的例子
利申:藍巴
A升到C
我就是成功的例子
利申:藍巴

減肥啦巴打
識淋巴按摩 以前女朋友最少都升左1 cup
原本係B
識左男友有sex後就升到C
舊年開始飲山藥粉+自己沖涼按摩,去到D

係邊到買架?山藥粉

點X綠
一罐果D

冇用囉呢隻
幾年前高登有個post班絲打都話食過冇用

高登果隻係山藥意仁粉
我試過覺冇用先轉100%純山藥粉

差啲買錯,thanks絲打

唔駛,不過純山藥粉貴好多
所以想試既都係買住一罐好喇
而且我係一方面飲呢隻,另一方面晚晚沖涼時按摩個胸同用花灑打圈射個胸(刺激穴位)
所以升到CUP係邊一面既功勞,我真係唔肯定

山藥意仁真係冇用?純山藥好貴 不過如果真係有用乜都抵 聽日去買罐試下
邊啲成份有用先
條link都話左雌激素唔可以亂用
A係最難搞,因為a得通常個人係廋底,
胸部本身就係脂肪,個人太瘦又點會有胸,
所以第一步係增肥,食咩藥都係假,
但如果本身肥底仲係a呢rip....去做手術先得

利申:老婆係豐胸醫生

我諗姐係一次過又豆又奶,效用應該好過分開飲,不過唔知香港邊到有得買

我見点点x得豆漿粉
Pm 我幫你
黃豆粉aeon有,不過好細包
絲打加油

欣賞港女有咁既上進心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞