有無絲打有豐胸成功既例子?

433 回覆
22 Like 2 Dislike
Pm

ipad都Pm

iPad

認真就飲多d無糖天然豆漿加做負重運動。
去睇下台灣辣妹網,身體/身材係長期作戰至會見效
樓主嘅情況完全同我一樣
留名亡羊補牢

一齊加油
今日買左豆漿粉加山藥粉一齊沖嚟飲

豆漿好似好涼,如果絲打平時有m痛個啲就唔好飲太多,山藥粉好似ok

想知你份量係幾多?一日飲幾多g先岩?

豆漿好似好涼,如果絲打平時有m痛個啲就唔好飲太多,山藥粉好似ok

佢個包裝係有寫用幾多水開
但我自己其實隨意
睇下幾多先夠味咁

但我自己其實隨意
睇下幾多先夠味咁

難唔難飲
諗住聽日去買

但我自己其實隨意
睇下幾多先夠味咁

難唔難飲
諗住聽日去買

真心覺得唔好飲加冇用

但我自己其實隨意
睇下幾多先夠味咁

難唔難飲
諗住聽日去買

豆漿粉就係豆漿味
ok既
我買嗰隻無糖我自己加糖
山藥粉我加埋落豆漿
所以我唔知就咁飲咩味
原本係B
識左男友有sex後就升到C
舊年開始飲山藥粉+自己沖涼按摩,去到D

係邊到買架?山藥粉

點X綠
一罐果D

冇用囉呢隻
幾年前高登有個post班絲打都話食過冇用

高登果隻係山藥意仁粉
我試過覺冇用先轉100%純山藥粉
原本係B

係邊到買架?山藥粉

點X綠
一罐果D

沖水飲? 一日飲幾多?

用內附的匙羹「筆」3羹沖水,一日一次就夠啦
我D山藥粉全部帶返公司
所以最多一星期飲5日
山藥粉難唔難食
有食過䓪根粉但太難食頂唔順

山藥粉沖水撈埋飲我覺得陣味麻麻,初時飲完後都要即刻食粒糖
但飲耐左就接受到
山藥粉難唔難食
有食過䓪根粉但太難食頂唔順

上網見有d葛根粉造既丸,唔知得唔得呢

我買過,食過1樽
冇變化
平胸又點
食雞翼同雞翼尖
飲豆漿
原本係B

係邊到買架?山藥粉

點X綠
一罐果D

冇用囉呢隻

高登果隻係山藥意仁粉

差啲買錯,thanks絲打
C呀
你會考都無啦
留名學野
如果飲豆漿會幫助大係都飲台灣豆漿店一碗碗個啲啦,睇下啲台仔台妹由細飲到大,女既大波男既乸,香港啲豆漿得淡笑。
Lm
冇圖好難討論
原本係B

係邊到買架?山藥粉

點X綠
一罐果D

冇用囉呢隻

高登果隻係山藥意仁粉

唔駛,不過純山藥粉貴好多
所以想試既都係買住一罐好喇
而且我係一方面飲呢隻,另一方面晚晚沖涼時按摩個胸同用花灑打圈射個胸(刺激穴位)
所以升到CUP係邊一面既功勞,我真係唔肯定
如果飲豆漿會幫助大係都飲台灣豆漿店一碗碗個啲啦,睇下啲台仔台妹由細飲到大,女既大波男既乸,香港啲豆漿得淡笑。

香港有得賣?

咁台灣啲早餐店既豆漿點都好過7仔賣個啲支裝既,我諗台灣妹日日食炸雞扒都關事
原本係B

係邊到買架?山藥粉

點X綠
一罐果D

冇用囉呢隻

高登果隻係山藥意仁粉

唔駛,不過純山藥粉貴好多
所以想試既都係買住一罐好喇
而且我係一方面飲呢隻,另一方面晚晚沖涼時按摩個胸同用花灑打圈射個胸(刺激穴位)
所以升到CUP係邊一面既功勞,我真係唔肯定

可唔可以講埋bra有無用矯形個啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞