有無絲打有豐胸成功既例子?

433 回覆
22 Like 2 Dislike
有冇人用過呢隻

買左未用
有冇人用過呢隻

買左未用

幾錢
B>E
有冇人用過呢隻

買左未用

幾錢

$1200 3支
B>E

點做到
有冇人用過呢隻

買左未用

幾錢

$1200 3支

好貴
其實$12店都有得賣黃豆粉

熟架?

熟架?

成日覺得12蚊會飲死人
有冇人用過呢隻

買左未用

幾錢

$1200 3支

屌 呢條女本身都大波又生完咪仲大d 點會真係用呢枝野就得
見樓上咁多絲打有大細波問題
其實輕微嘅大細波係正常 但如果嚴重 好似兩邊相差2個cup咁就好大可能係高低膊頭嘅問題
要改善下企嗰時個姿勢

對於台妹大波依個講法我係好有保留
好多ig上嗰啲台妹女神都係push
佢地好興塞餃子(依個係佢地嘅叫法)
當然飲食的確係有幫助嘅
但吸收咁多童雌激素對身體都唔好喇
長期咁食嘢法好易有女性病
台妹點解大波 50%pad/nude bra 25%遺傳 25%飲食
你見嗰啲又大波又瘦嘅八九成都係push

要豐胸首先真係好講遺傳
如果天生得aa嘅 你幾努力都唔會去到C,D,E咁大
但有啲得B,C嘅未必係遺傳攪到得咁細
有可能係帶錯bra攪到啲肉移哂位

豐胸方法係有嘅 但一定要好勤力
我夜啲再打
利申:最細時歐美B 最大E

熟架?

成日覺得12蚊會飲死人

黄豆粉本身唔貴
我都係喺日本daiso買
仲係北海道嘢嚟

利申 放棄咗豐胸
做下d提臀運動
做下HIIT keep住條腰就算

熟架?

成日覺得12蚊會飲死人

黄豆粉本身唔貴
我都係喺日本daiso買
仲係北海道嘢嚟

利申 放棄咗豐胸
做下d提臀運動
做下HIIT keep住條腰就算

我都放棄左了
我本身瘦底 點整都唔識大
lm學野
利申a
見樓上咁多絲打有大細波問題
其實輕微嘅大細波係正常 但如果嚴重 好似兩邊相差2個cup咁就好大可能係高低膊頭嘅問題
要改善下企嗰時個姿勢

對於台妹大波依個講法我係好有保留
好多ig上嗰啲台妹女神都係push
佢地好興塞餃子(依個係佢地嘅叫法)
當然飲食的確係有幫助嘅
但吸收咁多童雌激素對身體都唔好喇
長期咁食嘢法好易有女性病
台妹點解大波 50%pad/nude bra 25%遺傳 25%飲食
你見嗰啲又大波又瘦嘅八九成都係push

要豐胸首先真係好講遺傳
如果天生得aa嘅 你幾努力都唔會去到C,D,E咁大
但有啲得B,C嘅未必係遺傳攪到得咁細
有可能係帶錯bra攪到啲肉移哂位

豐胸方法係有嘅 但一定要好勤力
我夜啲再打
利申:最細時歐美B 最大E

首先要豐胸就唔好講話要瘦 一定要食多啲嘢
波係乳腺同脂肪嚟 所以多數啲人一瘦都瘦對波先

我自己豐胸就分為 遺傳、飲食、子宮、按摩同胸圍依幾方面

遺傳嗰到 如果遺傳好 其實即使冇做我以下講嘅都會係咁大㗎喇 如果媽媽冇咩嘅 自己天生AA就唔好話太渴望只要跟住以下嘅做法就一定會好大波
始終遺傳都有限制 不過咁又唔代表你唔會有進步嘅

飲食嗰邊最好食多啲乳製品 芝士牛奶依類
(但有人飲牛奶會生暗瘡
仲有食海鮮、雞都好有幫助
由於我好中意食魚食海蝦 所以食得開心大得開心
至於木瓜湯木瓜奶 我覺得每個人吸收唔同
當日我仲係中三、四時我媽日日煲木瓜魚尾湯
但我發現唔係咁見效
我試過最有效嘅係黃豆粉溝牛奶 每日一杯
再加上我嗰時有食supplement叫soy isoflavones去取替豆漿嘅營養
(香港啲豆漿飲嚟真係把撚 又寒 又唔知係咪真係吸收到入面啲營養
我個人覺得最好就係有得食就食 唔好愁 反正肥可以減嘅姐
可能因為我瘦底 我唔理咁多 但如果怕肥可以配合運動
山藥、豐胸丸特別野葛根我都唔建議大家食
豆漿、山藥依啲都寒 對子宮唔好 如果想波大 子宮健康係好緊要
除非你一邊食依啲一邊有好好咁調理個身體喇
咁都ok嘅 但個人覺得咁樣會好麻煩
子宮嗰到我唔重覆喇 上面講咗
其實就算唔係因為想波大 都應該養好子宮嘅
除非天生子宮生移咗喇 平時有m痛都可能係你有宮寒
快捷就煲下紅棗水 我最中意就係食蜆
蜆其實比紅棗還要補子宮

講到按摩依part
依part好重要 老實講我冇買過咩豐胸按摩油
我本來對Whitney 嗰枝好有興趣
但好貴 又再諗深一層 佢生完bb對波實大㗎
我一直都有個想念就係其實根本嗰啲所謂豐胸油
啲豐胸成份乜真係可以透過皮膚等對波去吸收咩
其實講到底最大功勞都係你按嗰個過程
按摩油其實作用都係等好推啲㗎炸
我都係用cheap雞body shop按摩油
我試過跟上面絲打提過Youtube好hit一個日本女人點按到對波大幾個cup嘅按摩法
試咗一個月 係有啲成果 但個人覺得set動作攰同難掌握個力

最後我選擇咗依set日日做
冇咁攰 同埋易
按摩都可以話佔成個豐胸過程好大部分
想大嘅話 按摩真係唔可以懶 係真係會按到手軟
你每日都咁按其實好難唔會大咗

胸圍嗰到
真係唔好帶幼帶
唔好帶push up bra
夜晚瞓覺唔好帶bra
盡量畀對波抖氣 血液運行得好 有空間畀佢發展

最好就買啲包到背肉嘅 可以改善胸型
將背肉撥返去前面
個人覺得wacoal>mode marie >Satami> Leona >>>>>>>>>>>>>pj,68
矯型嚟講設計上wacoal同mode marie都做得唔錯
講款mode marie會多啲嘅
(但個人覺得有時wocoal出嘅款都好靚)
我之所以覺得Wacoal好啲係因為佢料比mode marie好 好come洗
satami好快洗"wear" 同埋唔平
豐胸係持久戰嚟
係要好大好大恆心同毅力
各位絲打要加油
樓上絲打
受教

遺傳嗰到 如果遺傳好 其實即使冇做我以下講嘅都會係咁大㗎喇 如果媽媽冇咩嘅 自己天生AA就唔好話太渴望只要跟住以下嘅做法就一定會好大波

(但有人飲牛奶會生暗瘡
但我發現唔係咁見效
再加上我嗰時有食supplement叫soy isoflavones去取替豆漿嘅營養
(香港啲豆漿飲嚟真係把撚 又寒 又唔知係咪真係吸收到入面啲營養
豆漿、山藥依啲都寒 對子宮唔好 如果想波大 子宮健康係好緊要

黃豆粉係咩牌子?樓上嗰隻12蚊店黃豆粉得唔得?

(但有人飲牛奶會生暗瘡
但我發現唔係咁見效

同問
同埋飲奶係飲全脂奶 怕肥
唔quote喇太長
但係多謝晒樓上既絲打打咁大篇出黎

(但有人飲牛奶會生暗瘡
但我發現唔係咁見效

越organic越好嘅
我當日係買點點綠 有少少貴
但好大罐 有排用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞