有無絲打有豐胸成功既例子?

433 回覆
22 Like 2 Dislike
想二度發育唔該:
夜晚11點早睡早起,
同多d細路仔玩
三餐定時飲食均衡
3樣野可以刺激女性荷爾蒙分泌
想二度發育唔該:
夜晚11點早睡早起,
同多d細路仔玩
三餐定時飲食均衡
3樣野可以刺激女性荷爾蒙分泌

...無一樣做得到
其實乜鬼野山藥粉係無用
係街市買條新鮮淮山蒸完同豆漿攪先有用
最緊要係無點製過 山藥粉真係無謂嘥錢
失敗例子聽唔聽
除左藥所有x登豐胸post講嘅野都做過 丁屎都冇大
已放棄 基因決定一切

絲打係一停就打回原形定連升都冇升過?
正打算開始

應該話,做左咁多,都係升極少,由aa變a囉
我原本中一二個陣過輕嘅,後尾的起心肝增肥,宜家bmi達標嘅(50kg 162 cm)
有一星期兩三日運動(跑步),試過連續食幾星期木瓜,經常食雞,半年內經常飲木瓜魚尾湯,按摩,樓上嘅山藥粉都買過黎沖,酒釀蛋又整過

我覺得,如果本身基因好,以上嘅野做少少已經勁升cup。如果你都係做勁多野都冇用,建議放棄啦,唔好曬心機 我都放棄了
未追post但留咗言先
之前試過維持咗5-6個月日日黃豆粉溝牛奶+早晚按摩半個鐘以上+食保健品(大豆異黃酮,木瓜酵素,魚油,大豆卵磷脂)
大極都係大得1-2cm 一停就變返之前咁
後尾實在冇動力 瞓多陣好過按都費事按
到依家啲保健品同黃豆粉都仲劈晒喺屋企 食都懶得食
利申:全身都有肉唔瘦,唯獨係胸平撚過男人

我同絲打一樣已經維持左3-4個月
胸型靚左睇落有肉左手感好左但大細冇變

咁你都好啲,起碼有啲進展
我直程正係谷m嗰種漲 一停就漏氣

應番絲打先,原諒我唔quote啦
兩者除番開差唔多價錢~
第一張圖係一田買,400克,140蚊兩罐
第二張圖係catalo 門市買,454克,唔記得78定79蚊一罐

祝福各位絲打豐胸成功!
(我都努力緊

絲打食2款黃豆粉?
樓上絲講嘅山藥粉係咪呢隻?

係啊,我係買左呢隻
未追post但留咗言先
之前試過維持咗5-6個月日日黃豆粉溝牛奶+早晚按摩半個鐘以上+食保健品(大豆異黃酮,木瓜酵素,魚油,大豆卵磷脂)

睇落有肉左好似都ok
我係帶左Bra似有B,實際上得A
因為胸既上半部無肉
唔知咁講明唔明

明呀我都係上半部冇乜肉

好似就算下半大左,上半唔大,睇落都係細

係呀著衫上半部唔夠肉唔好睇
同埋我個胸唔集中 睇落更加細

試下撥d肉過去
有少少work 不過好少

之前係隔離post見到有絲推mm d bra
之後買左個入面好似有水咁既pad,帶左係集中同埋push up得幾勁

雖然唔著又打回原形,但起碼著衫好睇少少
失敗例子聽唔聽
除左藥所有x登豐胸post講嘅野都做過 丁屎都冇大
已放棄 基因決定一切

絲打係一停就打回原形定連升都冇升過?
正打算開始

應該話,做左咁多,都係升極少,由aa變a囉
我原本中一二個陣過輕嘅,後尾的起心肝增肥,宜家bmi達標嘅(50kg 162 cm)
有一星期兩三日運動(跑步),試過連續食幾星期木瓜,經常食雞,半年內經常飲木瓜魚尾湯,按摩,樓上嘅山藥粉都買過黎沖,酒釀蛋又整過

我覺得,如果本身基因好,以上嘅野做少少已經勁升cup。如果你都係做勁多野都冇用,建議放棄啦,唔好曬心機 我都放棄了

啊媽本身大唔大?
其實乜鬼野山藥粉係無用
係街市買條新鮮淮山蒸完同豆漿攪先有用
最緊要係無點製過 山藥粉真係無謂嘥錢

我試過餐餐早餐食准山再另外飲豆漿,無攪埋一齊就無用?

應番絲打先,原諒我唔quote啦
兩者除番開差唔多價錢~
第一張圖係一田買,400克,140蚊兩罐
第二張圖係catalo 門市買,454克,唔記得78定79蚊一罐

祝福各位絲打豐胸成功!
(我都努力緊

絲打食2款黃豆粉?

睇下邊款有平就買邊款
我都試過蒸熟准山/飲山藥粉溝豆漿
暫時未有一樣見到成效
女友呀媽同女友講過:
唔好俾呀郭魚摸咁多呀下 你又脹左啦

利伸:女友由c 變d 最近好似再大左d
有冇得j長啲,20歲短j
未追post但留咗言先

咁你都好啲,起碼有啲進展
我直程正係谷m嗰種漲 一停就漏氣

好得幾多 咪又係黎m果排先有分別
同埋問左幾個post都冇人答
有冇絲睇過中醫豐胸阿
有冇得j長啲,20歲短j

切柒等佢生返出黎會長啲
未追post但留咗言先

睇落有肉左好似都ok
因為胸既上半部無肉
唔知咁講明唔明

明呀我都係上半部冇乜肉

試下撥d肉過去

之後買左個入面好似有水咁既pad,帶左係集中同埋push up得幾勁

升球大墊

認真 唔好太迷信 好多升左級只係轉左bra的牌子 而家d cup數愈出愈誇

睇落有肉左好似都ok
因為胸既上半部無肉
唔知咁講明唔明

明呀我都係上半部冇乜肉

試下撥d肉過去

升球大墊

認真 唔好太迷信 好多升左級只係轉左bra的牌子 而家d cup數愈出愈誇

真係 有次試其他牌子 著到c
心諗有c我就唔使豐啦
超級瘦底31F
我都想個數字大啲
就係肥唔到 上身成排骨
Btw戒飲咖啡嗰排個胸脹好多
最衰呢排飲返又上癮
個心口即刻縮返
利伸一日起碼兩杯
真心想知上下圍差成廿幾cm嗰啲 會唔會一唔戴bra就下垂?
其實我覺得話男友揸得多升級嗰啲有啲吹水成份
有無絲打有大細胸問題
一邊c 一邊b多啲 載Bra都可以撥肉解決
但平時一除 同揸就好覺
有無絲打有大細胸問題
一邊c 一邊b多啲Bra都可以撥肉解決
但平時一除 同揸就好覺

有無絲打有大細胸問題
一邊c 一邊b多啲 載Bra都可以撥肉解決
但平時一除 同揸就好覺

bra要買大d嗰邊個size另一邊加墊

Btw如果本身太瘦增肥會大d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞