有無絲打有豐胸成功既例子?

433 回覆
22 Like 2 Dislike
黃豆粉定山藥粉work呀請問
邊度買穩陣d???
想買比女友

我覺得係肥膏最有用
未追post但留咗言先
之前試過維持咗5-6個月日日黃豆粉溝牛奶+早晚按摩半個鐘以上+食保健品(大豆異黃酮,木瓜酵素,魚油,大豆卵磷脂)
大極都係大得1-2cm 一停就變返之前咁
後尾實在冇動力 瞓多陣好過按都費事按
到依家啲保健品同黃豆粉都仲劈晒喺屋企 食都懶得食
利申:全身都有肉唔瘦,唯獨係胸平撚過男人

我同絲打一樣已經維持左3-4個月
胸型靚左睇落有肉左手感好左但大細冇變
推胸啦 每次做4組
有冇絲試左呢隻豐胸gel?
佢個減肥紅色果支我試過但好笠唔想用
呢支效果點笠唔笠?

btw我買呢隻黃豆粉
好似15定20蚊包都幾撚貴

國內 實無死
留名學野 D 想升E F
唔知係咪個人橫 望上去唔覺
留名學野 D 想升E F
唔知係咪個人橫 望上去唔覺

如果我有D都要還神
未追post但留咗言先
之前試過維持咗5-6個月日日黃豆粉溝牛奶+早晚按摩半個鐘以上+食保健品(大豆異黃酮,木瓜酵素,魚油,大豆卵磷脂)

睇落有肉左好似都ok
我係帶左Bra似有B,實際上得A
因為胸既上半部無肉
唔知咁講明唔明
我成功左 A變C

利申:巴打
點解咁多位唔考慮下直接隆胸?
效果又好,又快又實際,
一勞永逸

我相信喺異性眼中,
女人胸=男人身高,
我都不知幾想做個手術就高幾吋
我如果係女人又ipad,一撚定會隆胸,
邊個都阻我唔到
黃豆粉定山藥粉work呀請問
邊度買穩陣d???
想買比女友

兩樣都有人講work
我諗住兩樣都試,雙管齊下

唔驚身體頂唔順?
雖然未然有咩side effect
A升到C例子

瘋狂飲豆漿

見到佢話啲人一兩個月大一cup真係好撚吸引

我都見過但信唔過大陸野

但真係好吸引

會唔會食死

ig shop其實咪即係淘寶

見個啲相係就咁有個樽裝住啲粉
真係睇唔出係咩
但睇相就真係好勁咁

蝴蝶粉上淘寶一search就有啦

有冇人試過
未追post但留咗言先

睇落有肉左好似都ok
因為胸既上半部無肉
唔知咁講明唔明

明呀我都係上半部冇乜肉
未追post但留咗言先

睇落有肉左好似都ok
因為胸既上半部無肉
唔知咁講明唔明

明呀我都係上半部冇乜肉

好似就算下半大左,上半唔大,睇落都係細

我都見過但信唔過大陸野

但真係好吸引

會唔會食死

ig shop其實咪即係淘寶

見個啲相係就咁有個樽裝住啲粉
真係睇唔出係咩
但睇相就真係好勁咁

蝴蝶粉上淘寶一search就有啦

有冇人試過

大陸野真係勁驚有副作用
咁在意兩團脂肪為咩呀
未追post但留咗言先

睇落有肉左好似都ok
因為胸既上半部無肉
唔知咁講明唔明

明呀我都係上半部冇乜肉

係呀著衫上半部唔夠肉唔好睇
同埋我個胸唔集中 睇落更加細
點解見到咁多有D ⬆️
我平時係街見到個個都冇乜
失敗例子聽唔聽
除左藥所有x登豐胸post講嘅野都做過 丁屎都冇大
已放棄 基因決定一切
失敗例子聽唔聽
除左藥所有x登豐胸post講嘅野都做過 丁屎都冇大
已放棄 基因決定一切

絲打係一停就打回原形定連升都冇升過?
正打算開始
未追post但留咗言先

睇落有肉左好似都ok
因為胸既上半部無肉
唔知咁講明唔明

明呀我都係上半部冇乜肉

係呀著衫上半部唔夠肉唔好睇
同埋我個胸唔集中 睇落更加細

試下撥d肉過去
有少少work 不過好少
樓上絲講嘅山藥粉係咪呢隻?
絲打們 有冇聽過日本嗰隻puell豐胸霜?有冇人用過?
利申: ipad絲

應番絲打先,原諒我唔quote啦
兩者除番開差唔多價錢~
第一張圖係一田買,400克,140蚊兩罐
第二張圖係catalo 門市買,454克,唔記得78定79蚊一罐

祝福各位絲打豐胸成功!
(我都努力緊
有冇絲打著過塑形豐胸衣?聽講一日著6-8個鐘,著3-4個月就見效,升1-2cup
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞