有無絲打有豐胸成功既例子?

433 回覆
22 Like 2 Dislike

明呀我都係上半部冇乜肉

好似就算下半大左,上半唔大,睇落都係細

係呀著衫上半部唔夠肉唔好睇
同埋我個胸唔集中 睇落更加細

試下撥d肉過去
有少少work 不過好少

之前係隔離post見到有絲推mm d bra
之後買左個入面好似有水咁既pad,帶左係集中同埋push up得幾勁

雖然唔著又打回原形,但起碼著衫好睇少少

升球大墊

認真 唔好太迷信 好多升左級只係轉左bra的牌子 而家d cup數愈出愈誇

真係 有次試其他牌子 著到c
心諗有c我就唔使豐啦

d打飛機碼真係有人信咩
真心想知上下圍差成廿幾cm嗰啲 會唔會一唔戴bra就下垂?

男朋友同我講話見到之前網上有人話個胸夾到支筆就係大,我話:下...夾到支筆個啲係"the"
有無絲打有大細胸問題
一邊c 一邊b多啲 載Bra都可以撥肉解決
但平時一除 同揸就好覺

bra要買大d嗰邊個size另一邊加墊

Btw如果本身太瘦增肥會大d

按胸淨係按細啲個邊會唔會好啲?
同埋係咪訓覺打側訓? 試下訓返另一邊平衡返

明呀我都係上半部冇乜肉

好似就算下半大左,上半唔大,睇落都係細

係呀著衫上半部唔夠肉唔好睇
同埋我個胸唔集中 睇落更加細

試下撥d肉過去
有少少work 不過好少

之前係隔離post見到有絲推mm d bra
之後買左個入面好似有水咁既pad,帶左係集中同埋push up得幾勁

雖然唔著又打回原形,但起碼著衫好睇少少

升球大墊

認真 唔好太迷信 好多升左級只係轉左bra的牌子 而家d cup數愈出愈誇

真係 有次試其他牌子 著到c
心諗有c我就唔使豐啦

d打飛機碼真係有人信咩

墊完著衫好睇d 講出離又自信d
好想試下個咩蝴蝶粉粉
知係大陸野但好似真係好掂咁
有人話驗過係中藥
所以我都問有冇絲試過睇中醫豐胸
但冇回應
好想試下個咩蝴蝶粉粉
知係大陸野但好似真係好掂咁
有人話驗過係中藥
所以我都問有冇絲試過睇中醫豐胸
但冇回應

無試過中醫
因為覺得啲中醫咁正直咁,同佢講想豐胸,應該會叫你唔好諗咁多
失敗例子聽唔聽
除左藥所有x登豐胸post講嘅野都做過 丁屎都冇大
已放棄 基因決定一切

絲打係一停就打回原形定連升都冇升過?
正打算開始

應該話,做左咁多,都係升極少,由aa變a囉
我原本中一二個陣過輕嘅,後尾的起心肝增肥,宜家bmi達標嘅(50kg 162 cm)
有一星期兩三日運動(跑步),試過連續食幾星期木瓜,經常食雞,半年內經常飲木瓜魚尾湯,按摩,樓上嘅山藥粉都買過黎沖,酒釀蛋又整過

我覺得,如果本身基因好,以上嘅野做少少已經勁升cup。如果你都係做勁多野都冇用,建議放棄啦,唔好曬心機 我都放棄了

啊媽本身大唔大?

阿媽係大肥婆 但得c
老豆老母兩邊親戚嘅女全部都唔大波

Btw平之餘我仲要大細胸,右胸同排骨男人冇分別,左胸就似女仔初發育size,照鏡睇真係好嘔心
中學個陣成日遮住呀嗱
依嫁想比人睇都冇

依嫁中學生都勁過好多2x幾女人

時代都有關係
失敗例子聽唔聽
已放棄 基因決定一切

正打算開始

我原本中一二個陣過輕嘅,後尾的起心肝增肥,宜家bmi達標嘅(50kg 162 cm)
有一星期兩三日運動(跑步),試過連續食幾星期木瓜,經常食雞,半年內經常飲木瓜魚尾湯,按摩,樓上嘅山藥粉都買過黎沖,酒釀蛋又整過

我覺得,如果本身基因好,以上嘅野做少少已經勁升cup。如果你都係做勁多野都冇用,建議放棄啦,唔好曬心機 我都放棄了

啊媽本身大唔大?

阿媽係大肥婆 但得c

Btw平之餘我仲要大細胸,右胸同排骨男人冇分別,左胸就似女仔初發育size,照鏡睇真係好嘔心

呢個我明啊絲打
失敗例子聽唔聽
已放棄 基因決定一切

正打算開始

啊媽本身大唔大?

阿媽係大肥婆 但得c

呢個我明啊絲打

我都明阿絲
左胸大過右
諗住去試蝴蝶粉粉 不過一兩個月後 集氣
失敗例子聽唔聽
已放棄 基因決定一切

正打算開始

啊媽本身大唔大?

阿媽係大肥婆 但得c

呢個我明啊絲打

我都明阿絲
左胸大過右

搵到間順豐包郵 最後一次努力
根本就冇可能
純山藥粉已經飲咗兩罐
山藥粉溝新鮮豆漿+香蕉
飲完乜都冇變過
瘦底冇可能大波
根本就冇可能
純山藥粉已經飲咗兩罐
山藥粉溝新鮮豆漿+香蕉
飲完乜都冇變過
瘦底冇可能大波

見啲人話戴啲咩bra會收副乳可以豐胸乜乜柒柒 但我想講瘦底根本就冇肉
根本就冇可能
純山藥粉已經飲咗兩罐
山藥粉溝新鮮豆漿+香蕉
飲完乜都冇變過
瘦底冇可能大波

見啲人話戴啲咩bra會收副乳可以豐胸乜乜柒柒 但我想講瘦底根本就冇肉

試過某ig shop嘅收副乳bra 戴咗2年都冇咩改變

正打算開始

啊媽本身大唔大?

阿媽係大肥婆 但得c

呢個我明啊絲打

我都明阿絲
左胸大過右

搵到間順豐包郵 最後一次努力

求介紹
tg: beautifulc
根本就冇可能
純山藥粉已經飲咗兩罐
山藥粉溝新鮮豆漿+香蕉
飲完乜都冇變過
瘦底冇可能大波

搵過蔡太,唔覺得有大到
根本就冇可能
純山藥粉已經飲咗兩罐
山藥粉溝新鮮豆漿+香蕉
飲完乜都冇變過
瘦底冇可能大波

搵過蔡太,唔覺得有大到

受唔住一個嬸嬸笑鳩我胸柒
根本就冇可能
純山藥粉已經飲咗兩罐
山藥粉溝新鮮豆漿+香蕉
飲完乜都冇變過
瘦底冇可能大波

天生又瘦又平
原本係B
識左男友有sex後就升到C
舊年開始飲山藥粉+自己沖涼按摩,去到D

係邊到買架?山藥粉

點X綠
一罐果D

冇用囉呢隻
幾年前高登有個post班絲打都話食過冇用

高登果隻係山藥意仁粉
我試過覺冇用先轉100%純山藥粉

差啲買錯,thanks絲打

唔駛,不過純山藥粉貴好多
所以想試既都係買住一罐好喇
而且我係一方面飲呢隻,另一方面晚晚沖涼時按摩個胸同用花灑打圈射個胸(刺激穴位)
所以升到CUP係邊一面既功勞,我真係唔肯定

我下次又買純山藥粉先 之前飲左2罐薏仁粉都好似冇咩效

係邊到買架?山藥粉

點X綠
一罐果D

冇用囉呢隻

高登果隻係山藥意仁粉

而且我係一方面飲呢隻,另一方面晚晚沖涼時按摩個胸同用花灑打圈射個胸(刺激穴位)

想問你地知唔知點沖
飲緊山藥薏仁但係好似唔多溶係水

係邊到買架?山藥粉

點X綠
一罐果D

冇用囉呢隻

高登果隻係山藥意仁粉

意米唔係去水腫美白飲多咩?豐胸少聽

堅唔堅

堅唔堅

呢啲都係唔好亂咁信
ipad留名學野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞