有無絲打有豐胸成功既例子?

433 回覆
22 Like 2 Dislike

呢個ig有講好多ig shop豐胸野呃人事件,都有推介用品

結論係:99%都冇用,呃錢
我記得嗰陣17、8歲突然好鍾意飲奶,日日飲一盒低脂奶,大約幾個月後就b to c
個陣仲細個無肥到,仲有打下波做運動

其實我覺得關當時仲係發育期臨尾谷一谷先有得升,但個胸係勁軟林林無咩胸型個啲

利申:本身發育時期一路有做運動、無節食減肥、肚餓就食

而家無飲奶咁滯,飲食又節制,做下啲workout,個胸渣落好似細左少少 但個胸型靚左挺左,我覺得淨係谷肥而大既胸係唔靚

點X綠
一罐果D

冇用囉呢隻
幾年前高登有個post班絲打都話食過冇用

高登果隻係山藥意仁粉
我試過覺冇用先轉100%純山藥粉

差啲買錯,thanks絲打

唔駛,不過純山藥粉貴好多
所以想試既都係買住一罐好喇
而且我係一方面飲呢隻,另一方面晚晚沖涼時按摩個胸同用花灑打圈射個胸(刺激穴位)
所以升到CUP係邊一面既功勞,我真係唔肯定

我下次又買純山藥粉先 之前飲左2罐薏仁粉都好似冇咩效

想問你地知唔知點沖
飲緊山藥薏仁但係好似唔多溶係水

你係咪凍水沖左?
熱水沖會好啲
我記得嗰陣17、8歲突然好鍾意飲奶,日日飲一盒低脂奶,大約幾個月後就b to c
個陣仲細個無肥到,仲有打下波做運動

其實我覺得關當時仲係發育期臨尾谷一谷先有得升,但個胸係勁軟林林無咩胸型個啲

利申:本身發育時期一路有做運動、無節食減肥、肚餓就食

而家無飲奶咁滯,飲食又節制,做下啲workout,個胸渣落好似細左少少 但個胸型靚左挺左,我覺得淨係谷肥而大既胸係唔靚

都要首先有肉,先有得講胸型

睇緊個ig,好正

睇緊個ig,好正

呢支真係好抵屌!雖然我多管齊下但都覺得搽呢支係最有用 個胸型集中左!
但好貴有冇人知邊到買平
我剩係知joyful night有 sex toys店黎
試過努力食野增肥,飽到個肚就黎爆開飲多啖水都想嘔,次次一訓醒屙個屎個肚就平返,點解食咁多野都冇多肉少少,我d腸胃係咪壞死左

睇緊個ig,好正

呢支真係好抵屌!雖然我多管齊下但都覺得搽呢支係最有用 個胸型集中左!
但好貴有冇人知邊到買平

幾錢架

睇緊個ig,好正

但好貴有冇人知邊到買平

幾錢架

同問
就咁搽加按摩就得?

睇緊個ig,好正

但好貴有冇人知邊到買平

幾錢架

同問
就咁搽加按摩就得?

好似$400-500一支仔
真係好撚貴 初初用泵兩野一邊
都算用得快
想快啲有效果問個店主佢叫我一次搽多啲按耐啲
但我冇聽到
到依家得閒先用一泵
慳住用

得返咁多了 好撚貴呀!

睇緊個ig,好正

但好貴有冇人知邊到買平

幾錢架

同問
就咁搽加按摩就得?

都算用得快
但我冇聽到
到依家得閒先用一泵
慳住用

得返咁多了 好撚貴呀!

貴得制喎
騎一騎劫樓豬
歡迎絲打add我交換心得!
暫時食藥增肥按摩戴bra都試過
仲努力緊
雖然革命尚未成功但都解答到啲新手問題
tg: beautifulc

但想問有冇醫生絲打知...
隻蝴蝶粉粉話會增加懷孕機率
但黎緊想食避孕藥...
咁姐係點
兩樣都冇用

睇緊個ig,好正

但好貴有冇人知邊到買平

幾錢架

同問
就咁搽加按摩就得?

都算用得快
但我冇聽到
到依家得閒先用一泵
慳住用

得返咁多了 好撚貴呀!

貴得制喎

真係貴撚到痴線 我果陣買幾支唔用功效既野
咩提臀縮陰豐胸咁 最抵都係400一支
呢個牌子既野邊到有平阿!!!(賣廣告佢提臀都幾有功效 縮陰唔知不過就不了
雖然我知點都要幾百但jn食水好似都幾深
會唔會可以組到團買咁
留名學野
我同呀媽都係瘦底冇波
成日俾啲男仔friend笑9我係ipad
利申: 藍絲
木瓜魚湯 日日飲 必爆乳
Acup 9成都係瘦底 想豐胸就唔好怕肥
肥完減返個胸係會跟住細 但唔會完全消失 當本身A谷到C 瘦返都有B呀
我因為卵巢同子宮有啲事所以要食避孕藥regulate返啲荷爾蒙
食咗一個月都無本身胸係32D 成日比人嘲笑無波 而家明顯感覺大咗 前排新買嘅bra都箍得好緊痛痛地
不過我估應該食完個療程就會縮返水 所以費事買新bra曬錢
我因為卵巢同子宮有啲事所以要食避孕藥regulate返啲荷爾蒙
食咗一個月都無本身胸係32D 成日比人嘲笑無波 而家明顯感覺大咗 前排新買嘅bra都箍得好緊痛痛地

補充下食藥之後肥咗1kg 之前46 而家47 唔知關唔關事
聽講避孕藥有個副作用係肥
騎一騎劫樓豬
歡迎絲打add我交換心得!
暫時食藥增肥按摩戴bra都試過
仲努力緊
雖然革命尚未成功但都解答到啲新手問題
tg: beautifulc

但想問有冇醫生絲打知...
隻蝴蝶粉粉話會增加懷孕機率
但黎緊想食避孕藥...
咁姐係點
兩樣都冇用

不如開個tg group交換下心德
btw食避孕藥好似都有人話會大左,但係我驚肥,同埋本身身體差又唔敢食

補充下食藥之後肥咗1kg 之前46 而家47 唔知關唔關事
聽講避孕藥有個副作用係肥

1kg應該唔關事掛
但如果黎完m都無細返,好似就係大左

睇緊個ig,好正

但好貴有冇人知邊到買平

幾錢架

同問
就咁搽加按摩就得?

都算用得快
但我冇聽到
到依家得閒先用一泵
慳住用

得返咁多了 好撚貴呀!

貴得制喎

真係貴撚到痴線 我果陣買幾支唔用功效既野
咩提臀縮陰豐胸咁 最抵都係400一支
呢個牌子既野邊到有平阿!!!(賣廣告佢提臀都幾有功效 縮陰唔知不過就不了
雖然我知點都要幾百但jn食水好似都幾深
會唔會可以組到團買咁

真係好貴
但係提臀我有d興趣
因為雖然胸細唔知點解個囉又有啲肉,所以男朋友成日揸我個囉,可能因為無胸揸
有冇人用過呢隻
之前b cup依加E cup多少少 咁要睇你幾多歲喎 細個好似係易啲升cup
之前b cup依加E cup多少少 咁要睇你幾多歲喎 細個好似係易啲升cup

B cup嗰陣幾歲

B cup嗰陣幾歲

做左/食左d咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞