作為一個物資站站長,我想同大家道個歉

751 回覆
4264 Like 20 Dislike
推! 好建議
絲打 推!!
等你post
你放tg俾我,怕俾人秋後
原諒我
我地已經收到風有人扮係我地admin
我地唔收報料嘅主因,都係因為信嘅人好少
你地單丁想幫我簡單,我612原本都係先單丁
stay係個站度,同站長講你可以幫,自然會有好撚多野做,你真係做足一日,自自然然站長會入你contact
nono
你到時睇channel hi hi個接頭人
講話你係info個個,個個tg會做哂安全野,我會有方法核實,先hi同表明身份就得,no need photo or anything住
好 我真係好淆底因爲
無事嘅
要有事有排未到你
絲打幫我加咗qr先ok ma?
之後全人類share去自己fb/whatsapp
巴打陣間share張圖出去俾朋友
6. 哮喘藥 <==有無盒相?
channel叫咩名,我冇追晒po
其實你可以自己加冇問題
touch錯位 負評咗 Sorry
我地主講first aid,物資
實況戰區
要捐野嘅人都一定要follow
https://t.me/bignewsmaterial

呢個講大事,同可報料(友台)
(大家唔好低估個友字....admin單野之後知唔知我地幾難接觸,幾難核實啲人...)
https://t.me/scottscout
我地尋日傾過下
今日認真再諗諗你會係邊個
可以接觸到更好
理想係自發站得一半
有經驗同有資訊的我地有一半站,都已經解決到好多flow嘅問題
至少去嘅人要為自己負責 至少準備一套防具for自己先 唔好去到先問人拎 同埋可以咩袋 有咩可以比袋入面嘅物資比附近有需要人士

雨衣有用啦 都自備咗先?
成日比野彈親要即時處理
上面有link
大物組
你幫啦
我會整得好柒
我有啲apps已經唔識用
明白你有隱憂! 到時會問! 希望出到分綿力!
雨衣唔知點解次次都少
自備咗先最好
另外上面講啲裝備野
唔知你地有冇上過最前線
發夢見過成箱頭盔係隔離,義工捧住叫人戴,十有五都拒絕,眼罩又係,個班係最前又唔肯戴野嘅人大有人在,我無咪,屌撚哂鬼叫人囉,都係得小貓3,4隻
已share
多謝你
無錯阿
我地grp有大有細
你係幫足全日嘅,自自然然會見到我地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞