Whey 乳清蛋白交流區[3]

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
上網睇review話mocha都ok
Ig hashtag 都有一堆
你係咪飲ISOLATE 果隻先
Musclepharm啲whey同on allmax個macro好似差唔多 又平啲 巴打點睇
On gold
如果你有follow張繼聰
你就知佢bulk緊個陣都係會肥腫難分
而下面個隻其實好柒 似倉搬貨既紋身MK仔身型 唔使粉 食唔夠再係咁易舉下鐵 練下腹肌咁
有飲過myprotein milk tea嘅,想問你地通常開幾多水?
我成日沖到有苦味

同埋真係好難溶
濃既話三百左右淡就四百幾五百
你個包問題?我個包次次都溶得好好喎
沖開300ml 太多水會好難飲
想問下myprotein d bar邊隻好味,見d人好似推薦carb crusher多,有冇人試過,係咪得出面脆,入面都係quest bar個隻口感
同埋點買先最平,見佢而加有50%off,算唔算抵,係咪仲有code可以入再平d
前日31折
下次應該係一個月後
BTW protein Brownie幾好食
落單遲左
又要等下次
我都係
岩岩4折都想出手..原來仲有31折都係等下先
同埋香港係咪買咩牌子奶粉都係貴D?
我岩岩手痕係myp睇下唔同curreny會唔會有價錢唔同...點知USD, TWD,JPY,HKD黎講
折合個價係HKD最貴
係都無辦法 可能真係定價貴d
In JEQ Fitness, the cost of a tub of whey protein has edged up from five hundred and five hundred and fifty dollars while the cost of soy protein has edged lower by twenty dollars.
衣加65%off諗緊沖唔沖好
想問下咁多位巴打點樣睇奶粉有冇變質
或者過期
因為呢個包裝冇講生產日期

whey 推薦allmax
iso dymatize
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞