Whey 乳清蛋白交流區[3]

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
所以瘦撚到喊
咁又唔係全部嘅,飯食到,牛肉雞蛋就唔得
個個人唔同 真係想知問醫生好D
不過真係你講到咁嚴重 我諗你都係唔好飲
素食健身
蛋白質咁多種 , 自己唔去攪清楚無人幫到你

on 已經叫做中上 , 如果都敏感 , 試下轉allmax , BPI 果啲高檔野 , 再唔係就直接打大佬飲 Scitec Nutrition

或者轉飲牛肉蛋白
減緊脂, 食少d 澱粉..但好肚餓..個種感覺好難頂
夜晚操完..食幾隻雞蛋..食半碗麥皮..過兩個鐘就餓到仆街..訓覺又訓唔好

巴打有咩提議? 又唔使熬餓又可以減到脂?
麥皮係唔多頂肚 , 你可以考慮食粟米 , 759 $5 一支
濕疹 爛手痕到死
其實我覺得cutting 捱餓係必然架啦
唔想咁辛苦未cut慢啲囉,你都唔係趕時間架啦

我都cut緊,不過我唔會刻意減澱粉囉
一黎唔食澱粉我真係會唔覺飽
二黎我相信keep住熱量赤字同運動就一定會減到,只要met到蛋白質,其他我都唔會太理
meet
我就唔同意要捱餓 , 因為捱餓並不健康 , 只係好多人分唔清「想食野」同「飢餓」啫 ....
我認我唔多識分架
myprotein 做緊快閃
myprotein 做緊快閃

平到咁
乜原來scitec係高檔嘢 好少聽呢個牌子冇深究
去左bc想試allmax 但冇貨,話其他舖都係得vanilla
但ON好多味都有,買左朱古力
送左包Allmax ISO 朱古力味
買allmax gainer 無野送
上網留意到食補充劑易出痘痘
但係唔食又唔夠 點搞
啲人話飲多啲水就得喎
想問下各位 都cut 左一排個人係瘦左但係 lower belly 完全好似無走到咁 有無咩方法可在加快無左佢 一坐現曬形
試下轉iso?雖然貴啲
我下一桶都要轉iso 日日爛屎(乳糖不耐)+暗瘡 已經每日3L水都冇好轉 證明無效 長遠唔係辦法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞