Whey 乳清蛋白交流區[3]

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
掃左貨
啱啱買左2.5kg都飲唔夠兩次,諗緊好唔好掃
你買左咩味
Milk tea
Btw見咁平真係想買定多包
有冇咩味唔伏?諗住試下chocolate mint
My protein 定allmax
之前一直飲開myprotein 唔叫好飲但叫入到口加價錢平 無乜點爆倉 有時手腳會有一兩粒

但post好多巴推all max 純粹係好飲 定點

利申myprotein淨飲isolate
如果有得揀我一定係揀allmax,味道同macro 都正allmax gold cp好高

Myprotein 就真係好平,但味道就
我飲左人地大推嘅奶茶味都係覺得麻麻姐
想搵隻唔爆倉 又好飲 macro好d比多少少都ok啦
飲埋呢次mp就轉
已經飲左mp兩三年
chocolate mint 可以, 唔算伏既 但唔係好飲
啱啱訂咗
到貨寫份chocolate mint包膠
咁有咩味好飲?
Chocolate mint , cream 都已經係最好
strawberry 假到仆街
我反而想試下綠茶之類個野
不過我仲有包on朱古力同mp奶茶未飲完
啲fd買完成日都唔去做gym俾左我
奶茶你又唔岩,d朱古力都唔算伏既
我爆到成個背都係
係咪買左假野
Chocolate mint 幾好
應該係你受唔到
我一開始飲反而係飲到腸胃敏感
但而家飲到無事了
你試下飲多d水
飲完再飲多d水沖走佢
(好似係)
So far 我飲左幾次myprotein 都仲未有咩敏感反應
但on真係一飲就會輕瀉
如果同埋latte/mocha 比呢?
我調翻轉
不過mp我飲完會熱氣
我諗生瘡都係因為飲唔夠水
Xtreme 係咪垃圾
補充蛋白質係咪飲奶粉性價比一定高過靠飲食?
有fd做尖成日飲
係就係好大隻不過d肌肉一舊舊咁唔知係肥定腫好核突
如果我要乾身d鋼條d唔要好多肌肉係咪唔洗飲奶粉?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞