Whey 乳清蛋白交流區[3]

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
Bc都$390啦
比多十零廿蚊有多啲味揀又送到屋企,何樂而不為
quick mass個包裝同成份係咪改左小小
新買個包同屋企舊個包點解好似有小小唔同
有錢啲嘅做法
同冇錢嘅做法
有沒有總結,好多post好難跟🙏🏼
謝,睇反先
岩岩開始做gym
發現好難食到咁多餐所以想買whey
Whey黎講on定係allmax好啲? 同埋杯果啲有冇話邊隻好用啲?定係買whey果時佢會送?
目標係?
頂我仲仆去買黎試
屋企已經有筒on 新開...有排唔駛買
想增肌個人練厚啲 而家182 68kg
如果單純想砌熱量不如飲gainer
雖然我建議食real food多啲,但如果真係唔得就gainer
Whey 單純只係蛋白質,想上磅熱量先係重點
我自己而家係一日三餐,但係喺街食飯唔係成日有肉食,次次要諗食咩多肉啲多蛋白質啲搞到好麻煩,所以先諗住飲whey黎補一補

自己覺得都算食得多飯我諗熱量應該都夠掛
如果係咁應該飲whey定係gainer會好啲?

同埋買on whey嘅話咩味好飲啲?
Iherb on終於有85折 半年先來一次

見佢貼住特價終於買左allmax黎試

做得好tw不嬲都係特價黎

唔好飲嘅就譴責樓主呢個allmax打手

見佢貼住特價終於買左allmax黎試

做得好tw不嬲都係特價黎

唔好飲嘅就譴責樓主呢個allmax打手
曲奇係我飲過最好飲果隻黎(allmax計)

利申:淨係飲過曲奇、朱古力、花生醬
買左allmax 朱古力花生醬味

未開罐就好大陣味,正常嗎?
但折左都過400
用埋code 好似仲有得平 AVD9385
不過早排先買左allmax 有排飲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞