Whey 乳清蛋白交流區[3]

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
冇嘢了原來係70cc
唔好咁傻
唔同粉嘅質量都唔同啦,一係就自己磅,否則只可以用翻佢隻scoop
啱啱開始用唔係好清楚sor
姐係咁...
你用同一隻羹筆一殻飯同一殻鹽嘅重量都唔會一樣啦
我知今朝問人,有人話70有人話30我有啲混亂啫
而家ok了
邊洗計咁準 飲多飲少差得幾多
我飲allmax冇你嘅問題
Allmax打手都唔飲啦
你果袋gainer 定 whey?

whey隻匙就大約28-30G
gainer 唔知但一定大D
whey已經解決咗問題了,係我戇鳩咗
Youtube睇唔少人拍挑戰10000卡路里既片
真心想問下咁樣對健身有咩幫助

純挑戰
On gold standard whey protein isolate 極級推介!
金色果隻?
點解大家成日講野有個冇尾?
成日話哩隻正果隻正,但又唔講原因
成份正?味道正?有咩咁正都形容下呀
想問一下, 朋友想買呢隻, 不過佢又未飲過, 我只係負責幫佢買, 想問呢隻好唔好
Optimum Nutrition, 黃金標準,100%乳清,美味草莓,5磅(2.27千克)
同埋我第一次用iherb, 新手有咩要注意, 我試過上網求其搵個code入落去
都係10% off, 會唔會有其他優惠code仲抵?
仲有順風送住宅區使唔使加錢, 我依家免運費, 如果唔免費送住宅我叫佢自己收
麻煩知道既巴打解答一下
朋友
真係幫朋友買, 佢無信用卡, 又唔識網購, 我只係幫佢手, 順便上黎問下
巴打可以教下路嗎?
IHERB ALLMAX ISOFLEX 550 抵?
飲開ON GOLD 追完PO想試ALLMAX
定買返ALL WEHY GOLD都夠
Allmax gold夠啦
如果有巴打解答, 我可以用你個code, 個朋友未飲過呢隻, 怕佢買返去好難飲浪費左, 同埋唔知順風送住宅使唔使加錢, 求幫手解答
雖然我未飲過on,但呢個post多數巴打都話草苺味一般, 好多都話朱古力味正,我建議你朋友買朱古力味穩陣啲
bc 賣470
落單先
住大西北 唔想咁遠拎返屋企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞